קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות59
מגזין

צרפתית בהבזק: סלמון en Croute עם רוזמרין ואספרגוס

צרפתית בהבזק: סלמון en Croute עם רוזמרין ואספרגוס
המתכון צרפתית בהבזק: סלמון en Croute עם רוזמרין ואספרגוס מוכן בערך בעוד 50 דקות. והוא בהחלט מרהיב pescatarian ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 866 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 55 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם לימון גרידת, קרם fraîche, פילה סלמוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב רוזמרין טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט וניל עם קומפוט ענבים ואוכמניות עם דבש ורוזמרין טרי: ארוחת בוקר קלה או קינוח כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מתכונים דומים: צרפתית בהבזק: סלמון עם עגבניות קיץ ורוזמרין en Papillote, צרפתית בהבזק: סלמון עם סורל ואספרגוס en Papillote, ו סלמון ואספרגוס 'כמעט En Croute'.

הוראות

1
מחממים התנור ל 204°. להביא סיר מים לרתיחה, ומלח את המים. זרוק את האספרגוס במים רותחים ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מעבירים את האספרגוס לאמבט קרח, וקריר לחלוטין. יבש על מגבת נייר, ולאחר מכן לחתוך מטבעות דקים על הטיה.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
3
מערבבים את חתיכות האספרגוס עם רוזמרין, שום, קרם fraîche, וגלידת לימון בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
לפתוח את שני גיליונות של בצק עלים, ולהניח אותם בנפרד על הדלפק או קרש חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
5
מניחים חתיכה אחת של סלמון בצד אחד של כל גיליון של בצק עלים. למעלה כל פילה סלמון עם חצי תערובת אספרגוס. לאחר מכן, מקפלים את המאפה על הסלמון, ולחץ על המאפה יחד כדי ליצור חותם. לקצץ כל גבול מאפה עודף של 1 אינץ', ולאחר מכן crimp קצה המאפה.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
6
חותכים 2 או 3 פתחי קיטור בחלק העליון של המאפה, ומניחים את שתי החבילות על גיליון אפייה מצופה קלף.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
7
אופים עד נפוח וזהב, כ -35 דקות. חותכים כל חבילה לשניים, ומגישים מיד.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®

יין מומלץ: בורדו, פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים), בורדו לבן

בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן הם הבחירה העליונה שלי לצרפתית. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. אתה יכול לנסות Chateau פלר האוט Gaussens בורדו Superieur. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
Chateau Fleur Haut Gaussens בורדו Superieur
Chateau Fleur Haut Gaussens בורדו Superieur
חלוק אודם עמוק, ניחוחות עזים של פירות יער שחורים, טוסט, תבלינים ווניל. טרי ופירותי בפה עם טאנינים קטיפתי וגימור נחמד.תערובת: 85% מרלו, 5% קברנה סוביניון, 5% מלבק, 5% פטי ורדו