קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות3
ציון בריאות17
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

צ'וריסו האש בראונס

צ'וריסו האש בראונס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל צ'וריסו תפוחי אדמה מטוגנים. מנה אחת מכילה עד 12 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 463 קלוריות. מתאים ל-3 מנות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-107 היו אומרים שהוא פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו פטרוזיליה, שן שום, שמן זית, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו צ'וריסו האש בראונס, צ'וריסו האש בראונס, ו יוקה תפוחי אדמה מטוגנים עם צ'וריסו (מתכונים דומים).

הוראות

1
יוצקים 1 כף שמן זית למחבת גדולה בגודל 12 אינץ ' ללא מקל על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיף את הבצל, בצל ירוק, ושום. מערבבים מדי פעם, ומבשלים עד הבצל רך, כ 5 דקות. זרוק לתוך קערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
לגרר בגסות את תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
4
מניחים אותם במגבת מטבח ולסחוט כמה שיותר מים ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
5
מוסיפים את זה לקערה הגדולה יחד עם צ ' וריסו, פטרוזיליה ופפריקה מעושנת. מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות
גבינת פלפל ג'ק מגוררת, מחולקתגבינת פלפל ג'ק מגוררת, מחולקת
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
למחוק את המחבת nonstick הגדול. ואז לשפוך את שאר השמן יחד עם החמאה. להפוך את החום בינוני. כאשר החמאה נמסה, מוסיפים את תערובת תפוחי האדמה והבצל. לחץ על התערובת עם מרית. מבשלים 8 עד 10 דקות, או עד השחמה על הקרקעית. כבה את החום, מניחים צלחת על גבי המחבת, ומתהפכים בזהירות כך שתערובת תפוחי האדמה נמצאת כעת על הצלחת. ואז להחליק את תפוחי האדמה בחזרה למחבת, בצד מבושל למעלה. לבשל עוד 8 דקות בערך.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
7
חותכים את לשרת עם מלח לפי הטעם, ואולי ביצה מטוגנת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל