צ'וריסו ממולאים אדומים
צ'וריסו ממולאים אדומים עשוי להיות התוספת שחיפשתם. והוא יספק כ 10 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 10 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 292 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך גבינת מנצ'גו, כוסברה, צ' וריסו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו האדום המרהיב סלט עם רוטב חם אדום, תבשיל בקר ג'אווה Crockpot עם פטריות ואדומים התינוק, ו צ'וריסו-טרוטה ממולאת (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
מערבבים את התבלינים בקערה קטנה. לשטוף ולייבש את תפוחי האדמה. לתקוע כמה פעמים סביב כל תפוח אדמה עם מזלג. לשפשף באופן שווה עם שמן זית ומפזרים באופן שווה עם תערובת התבלינים.
מניחים על תבנית אפייה ואופים עד מבושל דרך ואת העור הוא פריך, 45 דקות עד 1 שעה.
הסר מהתנור, חצי, עם כפית קטנה, לגרוף את תפוחי האדמה, משאיר על 1/8 אינץ ' של בשר בעור. שמור את העורות וקצוץ את בשר תפוחי האדמה.
למילוי: במחבת סאוט מעל חום בינוני גבוה, מוסיפים את שמן קנולה. כאשר חם, להוסיף את צ ' וריסו ומבשלים 5 עד 6 דקות.
מוסיפים את הבצלים ואת הטחון במשך 4 עד 5 דקות.
מוסיפים את הפלפלים האדומים, זיתים ושום ומבשלים 1 עד 2 דקות יותר. Deglaze המחבת עם הטקילה, בישול עד הנוזל נספג.
הסר מהחום ומערבבים בכוסברה ובשר תפוחי אדמה שמור לשלב.
מניחים את קליפות תפוחי האדמה בתבנית עוגה או בתבנית אפייה דומה, מקננים אותם אחד נגד השני. ממלאים כל חצי עם 1 1/2 כפות של תערובת צ ' וריסו, למעלה עם הגבינה ולחזור לתנור. מבשלים עד גבינה מתחילה להמיס והם מחוממים דרך, 5 עד 6 דקות.
מקשטים עם כוסברה קצוצה ומגישים חם.