קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות15
מגזין

צ'וריסו

צ'וריסו
צ'וריסו עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 26 גרם חלבון 70 גרם של שומן, וסך הכל 754 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם פלפל, כתף חזיר הקרקע גס, מלח יםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד ציפורן הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם דלעת כקינוח. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. נסו המרכיב הסודי( צ'וריסו): תפוחי אדמה צ' וריסו-צ'יפס עם בצל פנינה ושום שלם, המרכיב הסודי (צ'וריסו): צ' וריסו מאודה מולים וצדפות עם שעועית לבנה, ו Arroz Atollado de Pollo y Chorizo (אורז קרמי עם עוף וצ'וריסו) (מתכונים דומים).

הוראות

1
משרים את הצ ' ילי בקערה במים חמים מאוד כדי לכסות עד רך, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
לנקז את הצ ' ילי, לקרוע לחתיכות קטנות יותר, ולחזור לקערה.
מרכיבים שתצטרך
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיפים את החומץ ומרינדה במשך 45 דקות, ערבוב מעת לעת.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
4
להעביר את צ ' ילי וחומץ לבלנדר ולעבד עד חלקה, הוספת קצת יותר חומץ רק אם יש צורך לשחרר את הלהבים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
שים את החזיר, שומן חזיר, ושום בקערה גדולה לזרוק עד מתפורר ומעורב היטב.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד בשר כבש ללא עצם, חתוך לקוביות של 3 עד 4 אינץ' - או תחליף לכתף טלה ללא עצם3/4 פאונד בשר כבש ללא עצם, חתוך לקוביות של 3 עד 4 אינץ' - או תחליף לכתף טלה ללא עצם
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מוסיף את צ ' ילי מחית, אורגנו, מלח, פלפל, טימין, allspice, ציפורן, ואולי טקילה. ביסודיות למחוץ יחד את כל החומרים עם הידיים. מטגנים כפית במחבת קטנה עד מבושל היטב, טעם, ומוסיפים יותר מלח במידת הצורך. מכסים את הקערה בחוזקה לרפא במקרר לפחות 1 יום רצוי במשך 3 ימים, מדי פעם הופך את התערובת כך הטעמים מעורבבים היטב. בשלב זה, צ ' וריסו ניתן לחלק קבוצות קטנות יותר, כמה לשמש מיד מנות שונות ואחרים שניתן להקפיא עד 3 חודשים. אם אתה רוצה, זה גם הזמן לדחוף חלק או את כל תערובת הבשר לתוך תרמילים.
מרכיבים שתצטרך
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
טקילהטקילה
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
אם אתה עושה קישורים עם רק חלק צ ' וריסו, אתה לא צריך את כל התרמילים. יש לשטוף את התרמילים במים קרים כדי להסיר את המלח, ולאחר מכן להשרות אותם במים כדי לכסות מעורבב עם חומץ במשך 30 דקות. כפי שאתה להסיר את התרמילים מהמים, לחתוך לחצי. לסחוט סגור קצה אחד של אורך ולמלא את הקצה השני עם מים כדי לוודא שאין דליפות. אם יש לנקב, לחתוך את המעטפת משני צידי לנקב, לקשור קשר כפול בקצה אחד של כל אורך, ולחץ על כל מים מהקצה השני.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
(או או רגיל)(או או רגיל)
2
הנה האתגר האמיתי, והכיף: להכניס את המילוי לתרמילים. זה יכול להיעשות רק עם משפך וכל עגול, שטוח קצה חתיכת עץ שמתאים לתוך הפתח. אבל, כמו תמיד, אצבעות הן הטובות ביותר.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
ציוד שתשתמש בו
משפךמשפך
3
בזהירות להחליק את הקצה הפתוח של המעטפת על המשפך, דוחף אותו רחוק ככל שזה ילך בקלות. לפני הוספת תערובת הבשר, להחזיק את המשפך זקוף ולחץ על המעטפת כדי להסיר כל אוויר עודף. עכשיו, תדחפי חלק מהצ ' וריסו לתוך המשפך, תדחפי כמה שיותר ממנו למטה לתוך המעטפת ותוסיפי מספיק כדי ליצור חבילה מוצקה אבל תשאירי קצת מקום ריק בסוף כדי לעשות עוד קשר כפול. טוויסט ולקשור כל 3 1/2 ל 4 אינץ ' עם מחרוזת מסוג יוטה או רצועות צרות של קליפות תירס מיובשות. דיאנה קנדי, שממנה למדתי כל כך הרבה, תמיד מחכה עד שהיא מילאה את כל התרמיל ואז קושרת אותו כדי לוודא שכל החלל מלא.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
משפךמשפך
4
לתלות את הקישורים לייבוש בטמפרטורת החדר במשך 3 ימים, ואז לכסות ולקרר ולהמשיך להתייבש במשך כמה ימים נוספים. הקישורים ישמרו במשך כמה שבועות במקרר או שהם יכולים להיות קפואים במשך כמה חודשים.
5
From La Cocina Mexicana: Many Cultures, One Cuisine by Marilyn Tausend with Ricardo Muñoz Zurita, © 2012 University Of California Press