צ'יזבורגר בייקון הפוך פיצה
צ'יזבורגר בייקון הפוך Pizzan הוא מתכון ים תיכוני המגיש 6. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 28 גרם חלבון 39 גרם של שומן, וסך הכל 564 קלוריות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. לכו לחנות ותביאו את הפלפל, בשר טחון, עגבניות רומה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. . נסו פיצה צ'יזבורגר בייקון, פיצה צ'יזבורגר בייקון, ו פיצה צ'יזבורגר בייקון (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים בייקון במחבת גדולה ועמוקה. מבשלים מעל חום בינוני גבוה עד חום שווה; לנקז. להתפורר ולהניח בצד 2 פרוסות. קראמבל הנותרים 6 פרוסות.
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה, לטגן את הבשר, בצל ופלפל פעמון עד בשר משחימים.
מסננים, ומערבבים את 6 פרוסות בייקון מתפורר ורוטב פיצה. תערובת כפית למחבת 9x13 אינץ ungreased.
מפזרים עגבניות מלמעלה עם הגבינה.
בקערה בינונית, להכות את הביצים מעט.
מערבבים בחלב ושמן, ולאחר מכן מוסיפים את הקמח והמלח. לנצח במשך 2 דקות במהירות בינונית.
יוצקים באופן שווה על תערובת הבשר.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 20 עד 30 דקות, או עד ציפוי הוא נפוח קלות ועמוק, חום זהוב.