צ'יזי בטטה צ' יפס
אם 51 סנט למנה נופל בתקציב שלך, צ'יזי בטטה צ' יפס יכול להיות נהדר ללא גלוטן וקמאיות מתכון לנסות. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 102 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם תפוחי אדמה מתוקים, רוזמרין, parmigiano-רג'יאנו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו צ'יזי בטטה צ' יפס עם מטבל יוגורט סמוקי, מרק בטטה עם פרושוטו צ'יפס, ו צ'יפס פקאן בטטה אפוי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור עד 218°. דק מגררים תפוחי אדמה מתוקים לתוך קערה. לסחוט תפוחי אדמה מגורדים בקבוצות כדי לשחרר לחות רבה ככל האפשר ולמקם בקערה אחרת; מוך עם מזלג. מערבבים גבינה, חלבונים ביצה, רוזמרין ופלפל. קו גיליון עוגיות גדול עם נייר קלף. כף 1 כף מעוגלת הבלילה על גבי גיליון עוגיות ולשטח לתוך רזה, 2-עד 2 1/2 אינץ ' עגול. חזור עם הבלילה שנותרה, עוזב 1 אינץ ' בין סיבובים.
אופים עד הקצוות ואת החלק התחתון הם פריך משחימים, 13 עד 15 דקות.
הסר מהתנור, תן להתקרר מעט ולהסיר מן הקלף.
מגישים חם עם רוזמרין-קרם בלסמי.
ראה ניתוח נתוני תזונה של מתכון זה "