צ'ילה ואורז גבינה
צ'ילה ואורז גבינה נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 9 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 363 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -3 דקות. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. אם יש לך בצל, אורז, קרם מקסיקני, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: אורז עם גבינה וצ'ילה, עוף וצ'ילה-אורז גבינה, ו בוריטוס אורז עם גבינה צ'ילה.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים את השמן במחבת כבדה בגודל בינוני על חום בינוני גבוה.
מוסיף את הבצל, ו לטגן עד שקוף, על 5 דקות.
מוסיפים את האורז ומבשלים עד שהאורז אטום, כ -10 דקות. מערבבים במים וגרעיני התירס, ואז מתבלים את המים במלח ופלפל, לפי הטעם. מביאים את התערובת לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך, לכסות, ומבשלים עד האורז הוא מכרז, על 15 דקות.
מחממים מטגן. שימוש במזלג, לקלף את האורז ומערבבים את poblanos הקצוץ.
להעביר את האורז לתבנית אפייה 7 על 10 אינץ'.
טפטוף עם קרימה או שמנת חמוצה ומפזרים את הגבינה מעל. צלייה עד העליון הוא השחמה כתמים והגבינה נמסה, על 5 עד 8 דקות.
שים את הצ ' ילי מעל להבת גז או מתחת לגריל ומבשלים עד שהם מושחרים מכל הצדדים. מצרף אותם בשקית ניילון ולתת לעמוד במשך 10 דקות כדי קיטור, אשר יהפוך אותם קל יותר לקלף. פיל, גזע וזרע את הצ ' יילס. לאחר קלופים, הצ ' ילי יכול להיות קצוץ, פרוס או ממולא.