צ'ילי בקר עם קרום קמח תירס
המתכון צ'ילי בשר עם קרום קמח תירס יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 40 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. מנה זו מכילה כ 15 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 270 קלוריות. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לך בשר בקר, שמן צמחי, ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. נסו צ'ילי אפוי עם קרום קמח תירס, פשטידת גבינת צ'ילי עם קרום קמח תירס, ו קרום קמח תירס חמאה (קרום יחיד) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 ° F. במחבת 10 אינץ', שמן חום.
מוסיפים בצל; מבשלים, מערבבים כל הזמן, בערך 2 דקות או עד למכרז. מערבבים בבשר. בקערה קטנה, מערבבים אבקת צ ' ילי, 1 כף תערובת ביסקוויק והמים; מערבבים לתוך תערובת בשר בקר. מערבבים עגבניות וצ ' ילי; חום רותחים, ערבוב לעתים קרובות.
יוצקים תערובת בשר לתוך תבשיל 2 ליטר ungreased. מערבבים 3/4 תערובת ביסקוויק כוס, קמח תירס, חלב וביצה עד מעורבב היטב. כפית על תערובת בשר. למעלה עם טבעות פלפל.
אופים חשפו 35 עד 40 דקות או עד חום זהוב.
יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז
צ ' ילי עובד ממש טוב עם קאווה, גרנאש ושיראז. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. ה-Clos Amador Cava Tendre rosé עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 11 דולר לבקבוק.
![Clos Amador קאווה Tendre עלה]()
Clos Amador קאווה Tendre עלה
צבע ורוד עמוק ועמוק עם מראה מבריק. היווצרות מתמדת של מחרוזות של בועות בסדר. ניחוחות נקיים ועזים של פירות אדומים, אופייניים למגוון, עם פתק קל של פרח ורדים. טרי ואלגנטי, עם הערות מסומנות של פירות בר, פטל ודובדבנים המסדרים טעם לוואי מוצק, רחב.קלוס אמאדור רוז (Clos Amador Rose), שנהנתה במיוחד כאפריטיף, מהווה התאמה מושלמת למוס שוקולד מריר, והיא אלוהית עם פירות אדומים טריים ועוגות כמו שרלוט תות שדה.