צ'ילי עם מילוי טמל תירס
צ'ילי עם מילוי טמל תירס יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 589 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 37 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. לכו לחנות ותביאו בצל, צ'ילי חלפיניו, גרעיני תירס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בחצי & חצי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קרם קוקוס עם חצי & חצי כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו מלית לחם תירס דרום מערב עם תירס וצ'ילי ירוק, מרק תירס עם צ'ילי, ו צ'ילי Poblano ממולא תירס (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת 2-3 ליטר מעל חום בינוני גבוה, מערבבים קמח תירס, 1 1/2 כוסות מים, חלב, 3 כפות חמאה, 1/2 כוס תירס, פלפל אדום, ו jalapeo עד בועות תערובת וקמח תירס כבר לא מרגיש מחוספס, על 5 דקות.
מערבבים 3/4 גבינות כוס וכוסברה לתערובת קמח תירס.
בואו לעמוד עד רק מגניב לגעת. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
בערך 1/2 אינץ ' מתחת הגבעולים, לחתוך צמרות לרוחב את poblanos; שמור צמרות. עם מזלג, לגרד ולהשליך זרעים ו pith. מחזיק צ 'ילי זקוף, כף בתערובת קמח תירס, דוחף בעדינות עם כפית רועד בעדינות כדי למלא צ' ילי לשפת. החלף poblano צמרות מאובטח עם קיסמים.
להניח poblanos בצדדים שלהם בתבשיל 10 על 15 אינץ רדוד. מכסים בחוזקה בנייר כסף ואופים בתנור 375 עד צ ' ילי רך כאשר פירסינג, 40 עד 45 דקות.
בינתיים, במחבת 1 עד 2 ליטר מעל חום בינוני, לעתים קרובות מערבבים בצל בחמאה שנותרה עד לצליעה, 8 עד 10 דקות.
מוסיפים צ ' ילי משומר, נשאר 1/2 כוס תירס, נשאר 3/4 כוס גבינה, וחצי וחצי; מערבבים עד גבינה נמס, 1 עד 2 דקות.
הסר קיסמים מ poblanos ורוטב כפית על צ ' ילי.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז
צ ' ילי בתפריט? נסה זיווג עם קאווה, גרנאש ושיראז. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. אתה יכול לנסות Marques de Caceres קאווה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.
![Marques de Caceres Cava]()
Marques de Caceres Cava
צבע קש חיוור לתחייה על ידי בועות בסדר. זר פירות הדר עם הערות של בריוש. מקסים ועגול בפה עם מבנה מרענן ומאוזן. גימור תוסס שמדגיש את הבועות העדינות שלה.אפריטיף מרענן, קאווה זה מתחתן היטב עם דגים ופירות ים, פסטה, אורז, מנות מתובלות, מטבח אסייתי, וכל סוגי הקינוחים.