צ'ילי פובלאנו ממולא (
צ'ילי פובלאנו ממולא ( הוא צמחוני ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 222 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן. זה עובד היטב כתוספת במחיר סביר. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. 386 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, מלח ופלפל, בצל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 35 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 88%. נסו צ'ילי פובלאנו ממולא באורז לבן (ארוז בלאנקו קון צ' ילס רלנוס דה קווסו), צ'ילי פובלאנו ממולא (, ו צ'ילי פובלאנו ממולא בתירס עבור מתכונים דומים.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
שים את העגבניות, השום והבצל בבלנדר. מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. במחבת מטגנת בינונית מחממים את השמן על אש בינונית.
מוסיפים את הרוטב ומבשלים במשך 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מערבבים את הגבינה והאורגנו בקערה קטנה.
חותכים חריץ דרך צד 1 של הצ 'ילי החרוך וממלאים כל צ' ילה ב -1 / 4 כוס מתערובת הגבינה. סוגרים בעזרת קיסמים כדי להחזיק את המילוי במקום. בקערה בינונית, בעזרת מערבל ידני חשמלי, מקציפים את החלבונים במהירות גבוהה עד שנוצרות פסגות רכות.
מוסיפים את חלמון הביצה וממשיכים להכות בערך 1 דקה.
בסיר גדול עם תחתית כבדה מוזגים מספיק שמן למילוי התבנית כשליש מהדרך.
מחממים על אש בינונית עד שמדחום לטיגון עמוק המוחדר לשמן מגיע ל 375 מעלות צלזיוס (אם אין לכם מדחום קוביית לחם תשחים תוך כ -3 דקות.) מחפר את הצ ' ילי הממולא בקמח עד לכיסוי מלא. מנערים את עודפי הקמח ואז טובלים את הצ ' ילי בתערובת הביצים, עד שהם מצופים היטב. מטגנים עד להזהבה ומסננים על מגבות נייר.
מסדרים את הצ ' ילי על מגש הגשה, כף את הרוטב מעל והגיש.