צ'ילי poblano ממולא עם אבוקדו ותפוחי אדמה יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 377 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 6 . אם יש לכם עלי דפנה, אבוקדו, אפיית תפוחי אדמה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו ממולאים Poblano Chiles באורז לבן (Arroz Blanco con Chiles Rellenos de Queso), Poblano מפוחלץ צ'יילס (, ו צ'ילי Poblano ממולא תירס (מתכונים דומים).
הוראות
1
שים את תפוחי האדמה בסיר בינוני ולהוסיף מים מלוחים קלות כדי לכסות. מביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים עד תפוחי אדמה הם במכרז על 30 דקות.
כדי לצלות את השום: למקם מתלה במרכז התנור ולחמם מראש את התנור ל 177°. להביא את השום והחלב לרתיחה בסיר בינוני על חום בינוני, ואז להרתיח במשך 3 דקות, דואג כי החלב לא להרתיח מעל.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
סוכריות מצופות שוקולד
7
מסננים את השום במסננת, משליכים את החלב. בקערה קטנה, לזרוק את שיני שום בשמן זית.
מורחים את השום בשכבה אחת על תבנית אפייה ומכסים בנייר אלומיניום. צולים עד רך וזהב, כ -20 דקות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ
9
כדי להפוך את המרינדה: להביא את המים piloncillo או סוכר חום לרתיחה בסיר קטן על חום גבוה. מרתיחים, ערבוב לעתים קרובות, עד הסוכר הוא מומס והמים מצטמצם 1 כוס, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵף
Panela
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'