צ'יילס רילנוס הוא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 22 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 376 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לכם צ'ילי poblano, שמן canolan, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: Chiles Anchos Rellenos de Queso (צ'ילי אנצ' ו מלא גבינה), ממולאים Poblano Chiles באורז לבן (Arroz Blanco con Chiles Rellenos de Queso), ו תבשיל צ'יילס דל שומן (צ' יילס) .
הוראות
1
מחממים את המטאטא גבוה ומסדרים מתלה בשליש העליון של התנור.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים את חצאי העגבניות בצד על תבנית אפייה. לפזר את הבצל, השום, ואת סראנו סביב העגבניות. מטגנים עד שקליפות העגבניות מתחילות להשחיר ולשרוף, כ-7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
מעבירים את הירקות לבלנדר, מוסיפים את מיץ הלימון הנמדד והמלח, ומתמזגים לתוך פירה חלקה. טעם ועונה עם מלח נוסף ומיץ לימון לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלות
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1
שכב 1 צ ' ילה על משטח עבודה, כך שהוא יושב שטוח באופן טבעי ללא גלגול. באמצעות סכין חיתוך, לעשות שני חתכים ויוצרים " T "על ידי חיתוך הראשון באמצע צ' ילה לאורכו מגזע לקצה, ואז עושה חתך שני בניצב הראשון על 1/2 אינץ 'מהגזע, חיתוך רק באמצע צ' ילה (להיזהר לא לחתוך את קצה הגזע לחלוטין). בזהירות לפתוח את הדשים כדי לחשוף את הפנים של צ ' ילה, באמצעות סכין קילוף, לחתוך בזהירות ולהסיר את הליבה. לגרד את החלק הפנימי עם כפית קטנה כדי להסיר את הזרעים, הצלעות, וכל הליבה הנותרת. חזור עם הפלפלים הנותרים.הפעל 2 מבערי גז לחום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
1 כוס שום קצוץ
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
2
מקום 1 צ ' ילה ישירות על כל מבער וצלי, מפנה מדי פעם עם מלקחיים, עד מושחר ו blistered מכל הצדדים, על 5 עד 7 דקות. (לחלופין, מחממים את המטגן לגובה ומסדרים מתלה בשליש העליון של התנור.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
3
הנח את כל הצ ' יילס ישירות על המדף. מטאטאים, שנעים מדי פעם עם מלקחיים, עד שהצ ' ילי משחיר ושורף מכל הצדדים, כ-8 עד 10 דקות. הצ ' ילי יהיה רך יותר באמצעות מטלית ולא להבה ישירה, כדי להיות זהיר לא לקרוע אותם בזמן המילוי.)
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
1 כוס שום קצוץ
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
4
הסר לקערה חסינת חום גדולה; חזור עם 2 chiles הנותרים.מכסים את הקערה בחוזקה עם עטיפת פלסטיק או תבנית אפייה ולתת לצ ' ילי קיטור עד מגניב מספיק כדי להתמודד, על 15 דקות. באמצעות סכין חמאה, לגרד ולזרוק את עורות צ 'ילה, להיזהר לא לקרוע את צ' יילס; להניח את צ ' ילי בצד.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
1 כוס שום קצוץ
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
שוקולדים מכוסים בממתקים כחולים או שעועית ג'לי כחולה
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
לחמם את התנור ל 121° ולסדר מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
מניחים מדף תיל מעל תבנית אפייה ומניחים בצד.מתבלים בתוך ומחוץ לצ ' יילס במלח ופלפל. דברים כל צ 'ילה, להיזהר לא לקרוע אותם, עם רבע מהגבינה (על 2/3 כוס בערימה) ולסגור את המדפים מעל הגבינה; להניח את הצ' ילי בצד.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 כוס שום קצוץ
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כתום M&m מעט אפייה
7
לטאטא את חלמוני הביצה בקערה בינונית עד מואר בצבע וקצף, על 2 דקות; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
מניחים את חלבוני הביצה ומלח נמדד בקערה הנקייה והיבשה של מערבל לעמוד מצויד מצורף מקצף. הכה במהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס, על 1 1/2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דק
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
הסר את הקערה מן המערבל, להוסיף את חלמונים ביצה, ולקפל עם מרית גומי עד רק בשילוב (לא להסיט את חלבוני הביצה); להפריש.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
מחממים את השמן במחבת גדולה על חום בינוני גבוה עד חם, על 4 דקות. בדוק אם השמן חם על ידי הצללה של כף עץ או מקל אכילה מעץ עד שהוא נוגע בתחתית המחבת—השמן צריך לבעבע במרץ. עבודה עם 1 צ 'ילה בכל פעם, טיפה 1/2 כוס הבלילה הביצה לתוך השמן ולהשתמש מרית גומי כדי להפיץ אותו בערך באותו גודל כמו ממולאים צ' ילה.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
1 כוס שום קצוץ
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
דַק-
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכריות ג'לי פרוסות תפוזים חתוכות לפרוסות לאף
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
11
הנח את צד התפר של צ ' ילה על גבי תל הבלילה. זרוק עוד 1/2 כוס הבלילה על גבי צ 'ילה, להפיץ אותו עם מרית גומי כדי לכסות את הצדדים ולחסום את צ' ילה. מבשלים מבלי להפריע עד לתחתית צ ' ילה relleno הוא חום זהוב, על 2 עד 3 דקות. באמצעות מרית שטוחה ומזלג, בזהירות להפוך את צ ' ילה relleno מעל ומבשלים עד הצד השני הוא חום זהוב, על 2 עד 3 דקות. (אם הצדדים של צ ' ילה אינם חומים, להשתמש מרית או מלקחיים כדי להפוך אותו על כל צד לחום.)
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
12
מעבירים את relleno צ ' ילה למדף להגדיר מעל תבנית האפייה, מתבלים במלח, ומניחים בתנור כדי להתחמם. חזור עם שאר הממולאים chiles.To מגישים, מורחים 1/3 כוס סלסה עגבניות קלוי על כל צלחת העליון עם רלנו צ ' ילה.