קושימומחה
מוכן ב24 שעות, 50 דק.
מנות2
ציון בריאות39
מגזין

צ'יפוטלה של מר סמוקי-רוטב חריף חרדל

צ'יפוטלה של מר סמוקי-רוטב חריף חרדל
צריך ללא גלוטן ורוטב טבעוני? רוטב חריף צ'יפוטלה-חרדל של מר סמוקי יכול להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 441 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 24 שעות ו-50 דקות. אם יש לך צ'ילי guajillo, זרעי חרדל, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מ צ'או יש 1 אוהדים. נסו Yum-O מבושל בקר ברוטב חרדל מעושן, פודינג תירס מקסיקני מוגש עם רוטב צ'יפוטלה מעושן, ו סמוקי בירה בורגר עם רוטב חרדל שמנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את chiles guajillo בקערה גדולה, להוסיף מספיק מים כדי לכסות אותם, ולתת לשבת עד שהתרכך, על 30 דקות.כאשר צ ' ילי מוכן, לנקז אותם במסננת ולהעביר לבלנדר.
מרכיבים שתצטרך
פלפל גואחילופלפל גואחילו
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
הוסף את שאר החומרים הנמדדים כולל רוטב adobo שמורות להתמזג על 30 שניות. עצור לגרד את הצדדים של הכד עם מרית גומי, ולאחר מכן להמשיך להתמזג עד חלקה, על 1 1 1/2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
(אפשר להחליף את המוצרלה)(אפשר להחליף את המוצרלה)
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
3
מעבירים את הרוטב החריף למיכל עם מכסה הדוק ומקררים לפחות 1 יום לפני ההגשה. לאחסן במקרר עד 2 שבועות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים

יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז

קאווה, גרנאש ושיראז הם בחירה מצוינת לצ ' ילי. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. אתה יכול לנסות Cava Mestres Reserva Brut 1312. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
קאווה מסטרס רזרבה ברוט 1312
קאווה מסטרס רזרבה ברוט 1312
קש חיוור צהוב בצבע עם גוונים ירוקים גלויים בועות בסדר, אלגנטי. השתקפות ברורה של הבציר: עדינות עדינה עם ניחוחות אינטנסיביים של פירות לבנים, פרחים ועשבי תיבול טריים לחתוך. על החיך הוא טרי, חושף איזון גדול של מתיקות וחומציות. נעים וקל לשתות.