קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות38
מגזין

צ'יפוטלה שעועית Tostadas

צ'יפוטלה שעועית Tostadas
הרבה אנשים ממש אהבו את המתאבן הזה. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: שעועית שחורה וצ'יפוטלה Tostadas עם קרם Fraîche, צ'יפוטלה עוף Tostadas, ו צ'יפוטלה שרימפס Tostadas.

הוראות

1
לבשל ולרסק את השעועית: להכין את השעועית על ידי מטגן בצל בשמן עד מרכך במחבת גדולה, עבה תחתית.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים כמון טחון ומבשלים 30 שניות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
כמון טחוןכמון טחון
3
מוסיפים את השעועית, כפית מלח וכוס מים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
השתמש מחית תפוחי אדמה כדי מועך את השעועית לתוך המחבת, עד עקביות (קצת גבשושי)פירה. מבשלים במשך כמה דקות על חום בינוני עד שהמים נספגים.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מערבבים ברוטב טבסקו צ ' יפוטלה ועונה לטעום עם יותר מלח במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבסקורוטב טבסקו
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
הסר למבער חם מהדרך, לכסות.
7
הפוך את פגזי tostada: כדי להכין את טורטיות, לחמם את התנור ל 93°. קו תבנית אפייה עם מגבות נייר ומניח ליד התנור.
מרכיבים שתצטרך
מעטפת טוסטדהמעטפת טוסטדה
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
חום 5 כפות שמן במחבת קטנה על חום גבוה בינוני, עד הבועות טופס מיד כאשר אתה מכניס את קצה טורטייה בו.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
באמצעות מלקחיים, מניחים טורטייה בשמן החם ולתת לבשל עד חום זהוב משני הצדדים, על 30 שניות לכל צד. אתה יכול להשתמש מרית מתכת כדי לשטח את טורטייה בעת הבישול.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
10
השתמש מלקחיים כדי להרים את טורטייה מבושל מתוך המחבת, המאפשר את השמן העודף לטפטף ממנו, בחזרה למחבת.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
מניחים את טורטייה מבושל על מגבות נייר לספוג יותר של השמן.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
12
מפזרים מעט מלח על כל טורטייה חמה.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
13
האם כל טורטיה אחד בכל פעם בדרך זו. בעת מילוי תבנית אפייה, לשים את המחבת בתנור כדי לשמור על הטורטיות חמות.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
14
הוסף עוד שמן לפי הצורך. בזהירות לפקח על טמפרטורת השמן. אל תתנו לזה להיות חם מדי, או טורטיות ישרפו , או מגניב מדי-הם לא מטגנים את פריכים מספיק.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
דַק-דַק-
15
סדר תוספות לשרת: לשרת, לארגן את הגבינה, כוסברה ועגבניות בקערות קטנות נפרדות. שים שעועית לתוך צלחת הגשה. להוציא את הטורטיות על ידי קבוצות, שמירה על שאר חם בתנור.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
3 כפות שמן צמחי3 כפות שמן צמחי
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
16
תן לאנשים להפיץ שעועית על טורטיות שלהם ולהוסיף מפזרים על הגבינה, כוסברה ועגבניות עבור כל tostada.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
3 כפות שמן צמחי3 כפות שמן צמחי
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
TostadasTostadas
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
17
תוספות אופציונליות הן חסה פרוסה, ממרח אבוקדו, שמנת חמוצה, וסלסה (אם כי עם צ ' יפוטלה, אתה כנראה לא צריך עוד חום).
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
נקניקיות, בגרילנקניקיות, בגריל
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
צ'דר חריף, חתוך לקוביותצ'דר חריף, חתוך לקוביות
Dientes De AjoDientes De Ajo

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ, יין מבעבע

פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת עבור טוסטדה. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים למזון ומשלימים מגוון רחב של טעמים. דרגונט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
2016 הייתה עוד אחת בשורת יינות נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד budbreak מוקדם, ו (בניגוד 2015) מזג אוויר מושלם במהלך סט, המאפשר יבול חזק, מאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי והבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר לעונה האט את הגפנים במידה ניכרת. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, כמו הענבים היו מסוגלים להשלים הבשלה לאט, ללא קוצים חום, ואת הענבים שמרו על חומציות מעולה. במהלך סדרה של בקרים מגניבים, בחרנו כל בלוק ליד בשלות מושלמת ואיזון. היינות נראים בעלי אופי פירות נהדר, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.