צ'יפס ביתי בטטה
צ'יפס ביתי בטטה יכול להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. מתאים ל-6 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 140 קלוריות. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו מלח, בצל, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הוא מאוד סביר מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: צ'יפס ביתי בטטה, צ'יפס ביתי בטטה, ו צ'יפס ביתי בטטה.
הוראות
ב 12 אינץ ' מחבת nonstick, שמן וחמאה על אש בינונית נמוכה עד החמאה נמסה.
לזרוק מרכיבים שנותרו עם תערובת חמאה במחבת, ואז להפיץ באופן שווה במחבת. מבשלים על 10 עד 12 דקות, ערבוב מדי פעם, עד תפוחי אדמה הם רק בקושי מכרז.
הגבר את החום למדיום. מבשלים כ -10 דקות יותר, הפיכת תפוחי אדמה מדי פעם עם פנקייק טרנר, עד תפוחי אדמה משחימים ומכרז.