צ'יפס ביתי תפו" א אפוי בסגנון סועד
המתכון צ'יפס ביתי תפו" א אפוי בסגנון סועד מוכן תוך כ 55 דקות, וזה בהחלט עצום ללא גלוטן וצמחוני ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 4. מנה אחת מכילה 139 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל טחון, חמאה, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 19%. נסו צ'יפס בסגנון דיינר, צ'יפס ביתי בסגנון ראנץ' עבה, ו צ'יפס ביתי בטטה (מתכונים דומים).
הוראות
לשפשף את תפוחי האדמה היטב פירס עם מזלג. מבשלים על כוח מלא בתנור מיקרוגל במשך 5 דקות; להפוך את תפוחי האדמה מעל ומבשלים 5 דקות יותר.
מוציאים את תפוחי האדמה מהתנור ומניחים בצד להתקרר. חותכים דק את תפוחי האדמה המקוררים.
מבשלים ומערבבים את החמאה והבצל במחבת גדולה על חום בינוני עד הבצל הוא שקוף, על 5 דקות. בעדינות למקם את תפוחי האדמה למחבת ומטגנים, בזהירות מרפרף את תפוחי האדמה כמה פעמים, עד פרוסות השחמה סביב הקצוות.