קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות31
מגזין

צ'יקן נמבאן מהמטבח האמריקאי של הירוקו

צ'יקן נמבאן מהמטבח האמריקאי של הירוקו
עוף Namban מ ' המטבח האמריקאי של הירוקו עשוי להיות רק אמריקאי מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 73 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 817 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-34 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם עוף namban, מירין, רוטב מרהיבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. מתכונים דומים: סוקיאקי במטבח אמריקאי מהמטבח האמריקאי של הירוקו, דייקון מסורתי מטוגן מהמטבח האמריקאי של הירוקו, ו כל אמריקאי מנגל שפשף עוף.

הוראות

1
מניחים את המירין בסיר קטן על אש בינונית ומביאים אותו לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
מוסיפים את רוטב הסויה ומביאים את התערובת לרתיחה עדינה שוב.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
3
מוסיפים ומטביעים את פתיתי הדגים ומכבים את החום.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
4
תן לרוטב לשבת במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
5
מסננים את הרוטב דרך מסננת בסדר רשת, ולהשליך את פתיתי הדגים.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
6
מעבירים את הרוטב לצנצנת זכוכית נקייה ומוסיפים את האצות. מקררים את הרוטב, מכוסה בניילון נצמד, במשך 4 שעות, ואז מסירים ומשליכים את האצות. (רוטב נוסף יכול להיות קפוא עד 3 חודשים.)
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
KelpKelp
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
7
עבור namban עוף: בקערה, לשלב את החומץ, רוטב סופר, מים, וסוכר, ולהניח בצד. בקערה אחרת, לשלב את הקמח, אבקת קארי, ופפריקה. לדלות את העוף בתערובת הקמח ולתת לו לעמוד במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
חותכים את הבטטה לתוך גפרורים 1 על ידי 3 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
9
מניחים את תפוחי האדמה בסיר בינוני ומכסים במים קרים. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
10
מסננים את תפוחי האדמה במסננת ויבשים באוויר.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
11
מעבירים את תפוחי האדמה לצלחת מרופדת בנייר מגבת כדי להסיר כל עודף מים.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
12
חום 2 אינץ ' של שמן קנולה במחבת עמוקה ovenproof מעל חום בינוני עד 177°.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים אותם במשך 2 דקות או עד הזהב, ערבוב מעת לעת.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
14
מעבירים את תפוחי האדמה למדף תיל להגדיר על תבנית אפייה לנקז ומפזרים קמצוץ או שניים של מלח.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
15
מחממים התנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
16
הסר את רוב השמן מן המחבת, הזמנת 2 כפות במחבת.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
17
מחממים את השמן על אש בינונית, מוסיפים את העוף ומבשלים 3 דקות, או עד שהתחתית זהובה. הפוך את העוף ולהעביר את המחבת לתנור. מבשלים את העוף במשך 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
18
הסר את המחבת מהתנור וזרוק את השמן העודף מהמחבת, שומר את העוף במחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
19
שים את המחבת בחזרה על חום בינוני על הכיריים ולהוסיף את רוטב החומץ. לבשל במשך 2 דקות. במהלך הבישול, לרסס את העוף במחבת עם הרוטב. הרוטב צריך להפחית ולהיות עבה, ציפוי העוף עם שכבת קטיפתי של רוטב. מחלקים את העוף בטטות בין צלחות.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
20
מקשטים עם הבצל הירוק ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק