קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות8
ציון בריאות7
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסופרבול
מגזין

צ'קס® פורח בצל עם מטבל בייקון צ' יפוטלה

צ'קס® פורח בצל עם מטבל בייקון צ' יפוטלה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d 'oeuvre, אז תנו הזדמנות ל Chex® פורח בצל עם בייקון צ' יפוטלה לטבול. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 275 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קמח, בייקון, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: ללא גלוטן צ'קס® פורח בצל עם בייקון צ' יפוטלה, בייקון פורח בצל צ'קס מיקס®, ו בצל פורח.

הוראות

1
מערבבים מטבל מרכיבים בקערה קטנה. מכסה ומקרר עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
דגני קראש. בקערה גדולה, מערבבים דגנים כתושים, קמח, מלח ותבלינים. בקערה גדולה אחרת, להכות חלב וביצים עם מקציף.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
לחתוך 1/2 אינץ ' את קצה מחודד של בצל; בצל לקלף, משאיר את הגבעול התחתון.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
4
Cut 1 אינץ ' קוטר הליבה מתוך אמצע בצל. באמצעות סכין חדה מאוד, גדולה, לחתוך דרך מרכז הבצל על שלושה רבעים של הדרך למטה. סובב את הבצל 90 מעלות וחתוך אותו שוב ב-X לאורך החתך הראשון. המשך לחתוך את החלקים לשניים, בזהירות רבה עד הבצל נחתך 16 פעמים. אל תחתוך לתחתית הבצל.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
5
מורחים את" עלי הכותרת " של הבצל בנפרד. בצל מעיל עם תערובת דגנים, הפרדת עלי כותרת ופיזור ציפוי יבש ביניהם. טובלים בצל לתוך תערובת ביצים, ואז לתוך תערובת דגנים שוב. טבילה כפולה זו מבטיחה בצל מצופה היטב; חלק מהציפוי ישטוף בעת טיגון הבצל.
מרכיבים שתצטרך
ריבת תותים ללא גרעינים, מחולקתריבת תותים ללא גרעינים, מחולקת
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
6
חזור על שלב 3 עם בצל שנותר, תערובת דגנים ותערובת ביצה.
מרכיבים שתצטרך
ריבת תותים ללא גרעינים, מחולקתריבת תותים ללא גרעינים, מחולקת
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
7
בטיגון עמוק או בסיר כבד, מניחים מספיק שמן רק כדי לכסות את הבצל.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
8
שמן חום עד 177°. באמצעות כפית מחוררת, לאט מקום 1 בצל מצופה בכל פעם לתוך שמן חם. התאם את החום כדי לשמור על שמן ב350. פריי 3 דקות; להפוך בצל עם כפית מחוררת. מטגנים 3 עד 4 דקות יותר או עד בצל הוא חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
9
הסר עם כפית מחוררת; לנקז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
10
מגישים חם עם מטבל.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון