צ'יפוטלה-בצל קציצות הודו
צ'יפוטלה-בצל קציצות הודו היא מנה עיקרית ללא חלב. תמורת $1.96 למנה, המתכון הזה מכסה 8% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-36 גרם חלבון, 9 גרם שומן ובסך הכל 293 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים. אדם אחד היה שמח שהם ניסו את המתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. גשו לסופר וקנו רוטב אדובו בתוספת כפית פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, שמן זית, מלח ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 37%. הציון הזה גרוע למדי. צ'יפוטלה קציצות הודו עם סלסת תירס חרוך, קציצות הודו וקציצות הודו בדרום מערב הודו דומות מאוד למתכון זה.
הוראות
מערבבים בקערה רדודה את תחליף הביצים, המים וכפית רוטב אדובו. בקערה רדודה נוספת מערבבים את פירורי הלחם, הפלפל והמלח. טובלים את הודו בתערובת ביצים, ואז מצפים בפירורים.
במחבת טפלון גדולה מצופה בתרסיס בישול, מבשלים תרנגול הודו בקבוצות על אש בינונית ב-1 כף שמן במשך 2-3 דקות מכל צד או עד שאינו ורוד יותר.
באותה מחבת מטגנים את הבצל בשמן הנותר עד לריכוך; מערבבים פנימה שום ופלפל צ'יפוטלה.
מפזרים קמח; מערבבים עד לתערובת אחידה. מוסיפים מרק בהדרגה. להביא לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שמסמיך. מערבבים פנימה את רוטב האדובו הנותר.