קאי קאנג דאנג (קארי עוף עם חלב קוקוס)
המתכון קאי קאנג דאנג (קארי עוף עם חלב קוקוס) מוכן בערך בעוד 45 דקות. והוא בהחלט סופר ללא גלוטן, חלב חינם, ו אפשרות לאוהבי אוכל הודי. מתאים ל-5 מנות. מנה זו מכילה סביב 25 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 358 קלוריות. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. . גשו לסופר וקנו פלפל כתום, סוכר חום, מיץ ליים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. עם כפית ציון של 60% המנה הזאת די טובה. נסו קאי קאנג דאנג (קארי עוף עם חלב קוקוס), קארי עוף עם חלב קוקוס, ו עוף תאילנדי קארי עם חלב קוקוס (מתכונים דומים).
הוראות
להביא 1/2 כוס חלב קוקוס לרתיחה בסיר כבד.
מקציפים בממרח קארי ומבשלים עד ריחני, כ 5 דקות.
מוסיפים את העוף ומבשלים עד להשחמה, כ 5 דקות. מערבבים את 2 כוסות חלב קוקוס, רוטב דגים, סוכר, ירקות, יורה במבוק, בזיליקום; מבשלים עד העוף מבושל דרך, על 15 דקות.
יוצקים את מיץ הסיד על הצלחת ולהסיר מחום.