קאפקייקס שוקולד מקרון הוא מתכון אמריקאי שמגיש 18. חלק אחד מהמנה הזו מכיל בערך 4 גרם חלבון , 3 גרם שומן , ובסך הכל 94 קלוריות . תמורת 23 סנט למנה , מתכון זה מכסה 3% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם חלבונים, סוכר, גבינת ריקוטה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות . זה עובד היטב כקינוח לא יקר. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 35% . הציון הזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: עוגת שוקולד קוקוס קלוי ללא אפייה עם עוגיות מקרון שוקולד , מקרון קוקוס חמאה ועוגיות מקרון .
הוראות
1
מערבבים בקערה את החלבונים, הביצה, רסק התפוחים והוניל.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מערבבים את הקמח, הסוכר, הקקאו והסודה לשתייה; מוסיפים בהדרגה לתערובת חלבון הביצה לסירוגין עם חמאה. כף מחצית מהבלילה לתוך 18 כוסות מאפינס מצופות בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
חצאי קרקרים של גרהם
3
בקערה אחרת מקציפים את גבינת הריקוטה, הסוכר והחלבון עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים פנימה קוקוס ומחלצים. כף 1 כף במרכז כל כוס מאפינס.
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
ממלאים את כוסות המאפינס בשני שליש בשארית הבלילה.
ציוד שתשתמש בו
חצאי קרקרים של גרהם
5
אופים ב-350 מעלות במשך 28-33 דקות או עד שקיסם הננעץ בקאפקייק יוצא נקי. מצננים 5 דקות לפני שמוציאים מהמחבתות לרשתות; להתקרר לחלוטין. אבק בסוכר של קונדיטורים.