קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות19
מגזין

קבב חזיר חמוץ מתוק עם אורז מטוגן

קבב חזיר חמוץ מתוק עם אורז מטוגן
מתכון זה אופייני למטבח הסיני. גשו לסופר וקנו שיפודי עץ, חמאה, נתחי אננס, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב אננס משומר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כוסות יוגורט סלסה פירות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: קבב חזיר חמוץ מתוק, קבב חזיר חמוץ מתוק סיני בגריל, ו חזיר מתוק חמוץ מוקפץ.

הוראות

1
בקערה קטנה, לערבב הראשון 5 מרכיבים יחד כדי להפוך את המרינדה. תניח את המרינדה בצד. בקערה בינונית, מניחים ירקות ואננס.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מניחים חזיר בקערה בינונית אחרת. להפיץ מרינדה באופן שווה בין 2 קערות ולזרוק חזיר למעיל. מקררים לפחות 15 דקות, או עד 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מחממים את המטגן.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
4
להשחיל את חזיר, ירקות, אננס לסירוגין על שיפודים 4.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
5
מניחים שיפודים במחבת צלייה ומטגנים עד חזיר מבושל דרך ומתחיל חום, מפנה שיפודים באמצע הבישול, כ 5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
1
פתח חבילת אורז מטוגן ותבלינים מילואים.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
2
מערבבים אורז וחמאה במחבת גדולה וכבדה לטגן על חום בינוני עד שהאורז הוא חום זהוב, כ -2 דקות. בהדרגה להוסיף 2 כוסות מים, רוטב סויה, ותבלינים מחבילת אורז מטוגן. מביאים לרתיחה. מכסים מחבת ולהפחית את החום לנמוך. מבשלים עד רייס מכרז, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
3
הסר מחבת מחום ומפזרים אננס, אפונה, גזר ותירס על תערובת אורז. לכסות ולתת לעמוד במשך 5 דקות. אורז מוך עם מזלג ומערבבים אננס, אפונה, גזר ותירס.
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
גב שומן חזירגב שומן חזיר
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו Riesling הן בחירות נהדרות עבור אסיה. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. אתה יכול לנסות Lubanzi Chenin Blanc. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.
Lubanzi Chenin Blanc
Lubanzi Chenin Blanc
את 2018 לובנזי Chenin Blanc נמשך מתוך תערובת של גפנים מבוגרים, יבשים מגודלים בוש & צעיר, לטפטף גפנים מושקים. צבע הקש העמוק שלה מצביע על רעננות בשל ומורכבות. האף מביא פירות טרופיים & אבן הראשון, מעורר מחשבות של מנדרינה & ליצ ' י. החיך הוא עגול ובשרני, דוחף ליצ ' י קדימה שוב, יחד עם אפרסק לבן, משמש & תפוח ירוק, כל נישא על ידי מגע של חומציות גבוהה. יש בהירות & רמז קל של לחם טרי בכל רחבי. הסיום הוא ארוך, רך & חיבה.