קבב כבש מרוקאי
Kabobs כבש מרוקאי נטול גלוטן, ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 657 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 50 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. . לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לכם בצל, מלח, גבינת עיזים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : קבב כבש מרוקאי, קבב עוף מרוקאי, ו קבב בשר מרוקאי.
הוראות
מחממים גריל חיצוני לחום גבוה ואח שמן קל.
בקערה בינונית, מערבבים יחד טלה טחון, צימוקים, גבינת עיזים, מיונז, בצל אדום, שום, כוסברה, פלפל קאיין, כמון, כוסברה טחון, מלח ופלפל שחור. מחלקים את התערובת לתוך כ 6 מנות אפילו, ולחץ סביב שיפודים.
שים שיפודים על הגריל. מבשלים כ 4 דקות לכל צד, או עד הגבינה נמסה, הצימוקים רכים כבש הגיע doneness הרצוי.