קבב שיש בקר לבישול מקפיא
קבב שיש בקר לבישול מקפיא דורש על 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 12 . מנה זו מכילה סביב 13 גרם חלבון 4 גרם של שומן, וסך הכל 144 קלוריות. 56 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לך קישואים, סוכר, בשר בקר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. . וזה טוב. מתכונים דומים: קבב שיש בקר קלאסי, קבב בשר וירקות שישליק, ו קבב שיש טלה.
הוראות
מניחים את הקישואים, פלפל, ואננס בקערת ערבוב.
טפטוף בשמן זית, וזרוק למעיל. מחלקים את התערובת לשקיות מקפיא.
לטאטא את הקטשופ, מלח, רוטב סטייק, סוכר, חומץ, רוטב ווסטרשייר, ומים יחד באותה קערה עד חלקה.
מוסיפים את קוביות הבשר, וזורקים עד שמצופים באופן שווה. מחלקים את הבשר לשקיות מקפיא. לאטום, ולהקפיא את השקיות.
כדי לבשל: קח כמה שקיות שאתה צריך מהמקפיא, ולהפשיר במקרר לילה, או לפחות 8 שעות. משרים את השיפודים במים חמים לפחות 30 דקות, או מניחים למים כאשר אתה מתחיל להפשיר את מנות הבשר והירקות.
מחממים גריל חיצוני לחום בינוני, ושמן קלות את הסבכה. הפוך את שיפודים על ידי לסירוגין בשר בקר, ירקות, ואננס על שיפודים. תיפטר מכל המרינדה שנותרה.
מבשלים את השיפודים על הגריל שחומם מראש, מסתובבים מדי פעם עד מבושלים לרמה הרצויה של doneness, על 10 דקות בסך הכל עבור בינוני נדיר.