קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות4
מטבחיםיהודי
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחנוכה
מגזין

קוגל תפוחי אדמה

קוגל תפוחי אדמה
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכונים דומים: קוגל תפוחי אדמה, קוגל תפוחי אדמה, ו קוגל תפוחי אדמה.

הוראות

1
מחממים התנור ל 350 °F.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
מקלפים את תפוחי האדמה וחותכים אותם, מכינים אותם למעבד המזון. שמור בקערה של מים קרים עד מוכן לעבד, אבל לא להשאיר אותם שם יותר מכמה שעות.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
בקערה גדולה מאוד, להכות יחד את הביצים, עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
בקערה של מעבד מזון מצויד להב מתכת, דופק את הבצל עד קצוץ דק מאוד, אבל לא נוזלי. לגרד את הבצלים לתוך הקערה עם הביצים ומערבבים אותם. מערבבים את ארוחת המצה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חומץ שרי או מיץ לימון1 כף חומץ שרי או מיץ לימון
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
מסננים את תפוחי האדמה. באותה קערה המעבד (אין צורך לנקות), בשלוש קבוצות, לעבד את תפוחי האדמה עד קצוץ דק מאוד. החלקים צריכים להיות לא גדולים יותר מגרעין של אורז ובעיקר קטנים יותר.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
6
כמו כל אצווה של תפוחי אדמה מעובד, מיד לגרד אותו לתוך מסננת להציב מעל קערה. עם מרית גומי או גב כף, לחץ על הלחות. מיד, מערבבים את תפוחי האדמה לתוך תערובת בצל וביצה. השליכו את עמילן הנוזל ותפוחי האדמה שיתיישב בקערה. מתבלים את הבלילה במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
עמילן תפוחי אדמהעמילן תפוחי אדמה
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
7
יוצקים 2 כפות של שמן צמחי או שמאלץ לתוך 13 על ידי 9 אינץ תבנית אפייה, רצוי זכוכית. הפעל את המחבת כדי מעיל התחתון וחצי את הצדדים עם שמן או שמאלץ.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
שמלץשמלץ
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
8
מניחים את המחבת הריקה בתנור שחומם מראש במשך 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
הסר את המחבת משומנת מהתנור ושפוך את הבלילה תפוחי אדמה לתוך המחבת. השמן יבוא את הצדדים של המחבת, במיוחד בפינות. לחץ על הבלילה למטה ליד הפינות כדי למלא אותם בקלילות עם בלילת תפוחי אדמה. זה דבר טוב כאשר השמן מגיע מעל החלק העליון של הבלילה. זה מוסיף פריכות.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
טפטוף את כף הנותרים של שמן או שמלץ נמס על פני השטח של הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
שמלץשמלץ
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
11
אופים במשך 1 שעה ו 15 דקות, עד השחמה קלה.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
12
תן לנוח לפחות 15 דקות לפני חיתוך והגשה, רצוי קצת יותר.
13
מגישים חם או חם, אפוי טרי או מחומם.
14
קוגל מחממת היטב בתנור 177°, שנחשף כך העליון יכול להתבשל בנוסף. Reheating זמן תלוי בגודל של היצירה להיות מחומם, ובאיזו טמפרטורה קוגל הוא כאשר נכנס לתנור. זה יכול להישמר במקרר לפחות ארבעה ימים, ובמשך כמה חודשים במקפיא. עדיף להפשיר לפני reheating.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק