קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות2
ציון בריאות2
מגזין

קולסלאו פרג פירותי

קולסלאו פרג פירותי
קולסלאו פרג עם פירות עשוי להיות בדיוק התוספת שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 283 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -19 גרם שומן . מתאים ל-2 מנות. תמורת 47 סנט למנה , מתכון זה מכסה 7% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. זה מושלם עבור הרביעי ביולי . אם יש לכם חומץ ביין אדום, פרג, כרוב וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, ללא חלב, צמחונית לקטו אובו וטבעונית . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 32% . הציון הזה גרוע למדי. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם כיכר זרעי צ'יה אוכמניות - ללא גלוטן וללא חלב , לחם פרג אשכוליות ומאפי פרג בשכבות .

הוראות

1
בקערה קטנה מערבבים את הכרוב, התפוח, האגס והצימוקים. בקערה אחרת מקציפים את השמן, הסוכר, החומץ, הבצל, הפרג, המלח והחרדל.
מרכיבים שתצטרך
קוקוס פתית, קלוי, אופציונליקוקוס פתית, קלוי, אופציונלי
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
יוצקים על תערובת הכרוב ומערבבים לציפוי. מכסים ומכניסים למקרר ל-30 דקות לפחות. רגע לפני ההגשה מפזרים בוטנים.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
שום מולבןשום מולבן