קולקנון בייק
Colcannon לאפות יכול להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 211 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, . אם יש לכם מלח, כרוב, מרק עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: Colcannon, Colcannon, ו Colcannon.
הוראות
מניחים את תפוחי האדמה לתוך סיר גדול ומכסים במים מלוחים. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד מכרז, על 20 דקות.
לנקז ולאפשר קיטור יבש במשך דקה או שתיים. מתבלים את תפוחי האדמה במלח, ומחית עם 6 כפות חמאה, שמנת חמוצה, ביצה וחלב.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז תבשיל 2 ליטר.
מחממים 1 כפית חמאה במחבת מעל חום בינוני, ומבשלים ומערבבים את הכרוב, כרישה ובצל עד שהכרוב רך והבצל שקוף, כ -10 דקות. לרסק 2 קוביות מרק לתוך תערובת כרוב, ומערבבים כדי למזג ולהמיס את הקוביות. מערבבים את תערובת הכרוב לתוך תערובת תפוחי אדמה עד מעורב היטב, וכף לתוך התבשיל מוכן.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 40 דקות; למעלה עם גבינת צ ' דר, וחוזרים לתנור עד שהגבינה נמסה, כ -10 דקות.