קונכיות עם רוטב גספצ'ו ואבוקדו
פגזים עם רוטב גספצ'ו ואבוקדו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 581 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן למנה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. אם יש לך פלפל jalapeño, שום, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: Gazpacho אבוקדו, גספצ'ו אבוקדו טבעוני גלם, ו Gazpacho אבוקדו ומלפפון.
הוראות
במעבד מזון או בלנדר, לשלב את הבצל, שום, פלפל jalapeo, פלפל, מלפפון, עגבניות, מלח, פלפל, כמון, חומץ, פירורי לחם. דופק עד קצוץ. עם המכונה פועלת, להוסיף את השמן בזרם דק.
מוסיפים את השמיר ואת הדופק פעם אחת כדי לשלב. קוביות האבוקדו ולהוסיף אותו לרוטב.
בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים, לבשל את הפסטה עד שזה עתה נעשה, על 10 דקות.
מסננים את הפסטה וזורקים עם הרוטב.
המלצה ליין: בירה מתאימה למנה הזאת יותר מכל יין אחר.
מגישים האהוב עליך או בירה מקסיקנית קרה, קלה כמו קורונה.