קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות87
מגזין

קונפי ברווז ועגבניות מיובשות על פסטה

קונפי ברווז ועגבניות מיובשות על פסטה
קונפי של ברווז ועגבניות מיובשות על פסטה עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה %57 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 77 גר' של חלבון, 139 גרם של שומן, וסך הכל 2914 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-3 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-20 דקות. אם יש לך עלי בזיליקום קרועים, עגבניות משומר, פסטה farfalle, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זרעי הגפן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תות קרמבל כקינוח. נסו קונפי ברווז ועגבניות מיובשות על פסטה, פסטה ארטישוק ושמש עגבניות מיובשות, ו יום ראשון מיובש עגבניות פסטו פסטה עם Zoodles (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את 1/4 כפית מלח, פלפל ושום יחד ומצפים את הברווז עם התבלינים משפשף לתוך פני השטח של הברווז. על הכיריים לחמם את השמן או שומן במחבת צלייה עמוקה (אם אתה משתמש בתנור) או בתנור הולנדי גדול (אם אתה תהיה בישול על הטווח). (הערה: אתה תהיה ציד בלתי חוקי הברווז, לא טיגון זה, ולכן, חשוב להימנע מה שהופך את השמן חם מדי.)
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ברווז שלםברווז שלם
שומן חזירשומן חזיר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מוסיפים את הברווז לשמן החם. אם אתה משתמש בתנור לשים את הברווז בתנור שחומם מראש 200 מעלות f במשך כ 6 עד 8 שעות. אם אתה משתמש הכיריים, לבשל את הברווז ב 180 מעלות f מבשלים במשך 6 עד 8 שעות. הברווז חייב להיות מבושל עד שהוא נופל מן העצם.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ברווז שלםברווז שלם
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
הסר את כל בשר הברווז מן העצמות ושומר בשר עד הצורך.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
4
ממלאים סיר גדול במים, מוסיפים מלח ומרתיחים פסטה עד אל דנטה, מבושל עם ביס, על 10 עד 12 דקות, לנקז ולהניח בצד. בעוד הפסטה רותחת, שום מטגן, בצל ועגבניות מיובשות עד הבצל שקוף, על 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשות מצנצנתעגבניות מיובשות מצנצנת
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מוסיפים את העגבניות הכתושות ומבשלים יחד כ -10 דקות. מתבלים במלח ופלפל, לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבולאגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
6
לגרוס את בשר הברווז, לשלב עם רוטב ולזרוק עם פסטה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ברווז שלםברווז שלם
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
7
מעבירים למנה ומגישים עם עירית ובזיליקום טריים, מפזרים פרמזן וטפטוף בשמן כמהין, לקישוט.
מרכיבים שתצטרך
עירית טרייהעירית טרייה
שמן כמהיןשמן כמהין
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות