קונפי רגלי ברווז
Confit רגלי ברווז יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 1841 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 185 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו שומן ברווז שניתנו, עלי מפרץ טורקי, שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. וזה לא כל כך מרהיב. נסו קונפי רגלי ברווז, קונפי רגלי הברווז של אן, ו רגלי ברווז מטוגנות ושד ברווז מטוגן (מתכונים דומים).
הוראות
בשר טחון ומחית 4 שיני שום למשחה עם קמצוץ של מלח כשר. מערבבים יחד להדביק, מלח כשר (1/4 כוס), טימין, quatre épices, שאלוט, ועלי דפנה בקערה גדולה.
מוסיפים רגלי ברווז וזורקים למעיל, ואז מרינדה, מכוסה ומקורר, לפחות 1 יום עד 2 ימים.
לנגב את המרינדה עם מגבות נייר.
לקצץ 1/4 אינץ ' מהחלק העליון של ראש שום, ואז מקל 2 שיני שלמה לתוך הראש. ממיסים שומן ברווז בסיר כבד גדול רחב על אש נמוכה, ואז מבשלים ראש שום ורגלי ברווז, חשוף, מעל חום נמוך עד שומן רושם כ 88°, על 1 שעה. המשך לבשל ברווז, שמירה על טמפרטורה של 190 עד 210 ° F, עד איסוף עץ מחליק בקלות לתוך הירכיים, 2 עד 3 שעות יותר.
להעביר ברווז עם כפית מחוררת לקערה גדולה (שומר שום לשימוש אחר אם תרצה בכך). לאט לשפוך שומן ברווז דרך מסננת בסדר רשת לתוך חרס גדול או קערה עמוקה, משאיר כל נוזל מעונן או מיצי בשר בתחתית הסיר, ואז לשפוך שומן מתוח על רגלי ברווז כדי לכסות על ידי 1 אינץ'. (במידת הצורך, לקצר את עצמות מקל תיפוף 1 עד 2 אינץ ' באמצעות סכין כבד גדול כדי להתאים את הרגליים בחוזקה יותר בקערה.) מגניב לטמפרטורת החדר, על 2 שעות, ואז להירגע, מכוסה, לפחות 8 שעות.
ממש לפני ההגשה, להסיר ברווז מן השומן (שומן מילואים לשימוש אחר, כגון טיגון), גירוד את רוב השומן, ואז לבשל, צד העור למטה, במחבת nonstick כבדה גדולה מעל חום נמוך, מכוסה, עד העור הוא פריך ברווז מחומם דרך, 15 עד 20 דקות
רגלי ברווז ניתן להתקרר בשומן עד 3 חודשים.