קונצ'יליוני עם בצל מתוק מזוגג בלסמי & Gorgonzola
Conchiglioni עם בצל מתוק מזוגג בלסמי & Gorgonzola עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 602 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו שמן זית, בצל, שום ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שטרודל תפוחים כקינוח. נסו בצל מתוק בגריל בזיגוג בלסמי, פיצת תאנה בגריל עם בצל בלסמי וגורגונזולה, ו בצל בלסמי מזוגג (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה.
מוסיפים פסטה ומבשלים כ -10 דקות או עד אל דנטה; לנקז. הקפד ולבדוק כמו פסטה זה יכול לקחת קצת יותר זמן מאשר רוב cook.As הפסטה מבשלת חום 2 כף שמן במחבת בגודל בינוני להגדיר מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים חצי שום ומבשלים בעדינות במשך כ 1 דקה.
מוסיפים את פירורי הלחם ומבשלים עד קלוי יפה. כבה את החום והוסף את הפטרוזיליה, מערבבים היטב, מתבלים במלח ופלפל ומניחים בצד.
לחמם את כוס השמן שנותר במחבת גדולה על חום גבוה בינוני.
מטגנים בצל עד חום זהוב, כ -10 דקות. מערבבים את השום הנותר, ומבשלים 2 דקות.
הסר מהחום, ומערבבים בלסמי vinegar.In קערה גדולה, לשלב פסטה עם קצת מים שלה, פירורי לחם, תערובת בצל, ו Gorgonzola. לזרוק עד מצופה באופן שווה, וגבינה מותכת.
מקשטים עם יותר פטרוזיליה.