אם יש לך בצל, מלח, כורכום הקרקע, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: סיר תרד שמנת, סיר תרד עם חומוס, ו קציצות עדשים עם חסה ויוגורט.
הוראות
1
מחממים שמן זית בתנור הולנדי גדול על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
2
מוסיפים את הבצל ואת 7 המרכיבים הבאים (בצל דרך עלה דפנה); מבשלים 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
20 פרוסות זוקיני דקות
3
מוסיפים את המים והעדשים, ומביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עדשים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4
להוסיף תרד, בולגור, שעורה, חומוס; לבשל 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
שעורה
בורגול
5
הסר מהחום, וזרוק עלה דפנה. מכסה תערובת ולתת לעמוד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
6
כפית את היוגורט על כמה שכבות של מגבות נייר כבדות, מתפשט לעובי 1/2 אינץ'. מכסים יוגורט עם מגבות נייר נוספות, ולתת לעמוד 5 דקות. לגרד יוגורט לתוך קערה באמצעות מרית גומי.