קוסקוס ירקות, גבינת עיזים וסלק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל קוסקוס ירקות, גבינת עיזים, סלק. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 10 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 342 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך עירית, שרי חומץ, קוסקוס, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. עם כפית ציון של 32% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. מתכונים דומים: סלט ירקות עם סלק וגבינת עיזים, סלק קלוי עם גבינת עיזים, ו ירוק אביבי עם סלק וגבינת עיזים.
הוראות
מערבבים יחד שמיר, עירית, ופלפל על צלחת, ואז לגלגל גבינה בתערובת עשב לצדדים המעיל (לא מסתיים). לעטוף גבינה בניילון נצמד וצינה.
להביא מים, מלח, ו 1 כף שמן לרתיחה בסיר כבד 1 ליטר. מערבבים בקוסקוס, ולאחר מכן לכסות את המחבת ולהסיר מהחום.
בואו לעמוד, מכוסה, 5 דקות.
חום 1 כף שמן במחבת כבדה 12 אינץ ' מעל חום מתון עד חם אבל לא מעשן, ואז לבשל בצל, ערבוב, 1 דקה.
מוסיפים קישואים, פלפל, ותירס ומבשלים, ערבוב, עד קישואים הוא ירוק בהיר, על 3 דקות. מתבלים במלח ופלפל ועוברים לקערה.
פלוף קוסקוס עם מזלג ומערבבים לירקות, ואז מתבלים במלח ופלפל.
לקלף סלק לחתוך חצי סלק לפרוסות דקות מאוד (פחות מ 1/8 אינץ ' עבה) עם מבצעה (להשליך שארית), ואז מחסנית פרוסות לחתוך לתוך matchsticks דק. יש לשטוף סלק להתייבש, ולאחר מכן להעביר לקערה.
לטאטא יחד חומץ, הנותרים 2 כפות שמן, מלח ופלפל לפי הטעם.
מוסיפים 1/2 כפות רוטב לסלק וזורקים למעיל.
מלא ramekin עם קוסקוס, לחיצה עליו בחוזקה לתוך עובש עם מרית גומי. הפוך ramekin על צלחת סלט בזהירות unmold קוסקוס, ואז לעשות 3 יותר תלוליות קוסקוס על 3 צלחות יותר.
לעטוף כל תלולית קוסקוס עם 1 פרושוטו פרוסה (אם שימוש), ואז העליון עם כמה סלק.
פרוס גבינה וחתוך חצייה ל 4 פרוסות שוות עם סכין משומנת קלות, ולאחר מכן לארגן 1 פרוסת גבינה לצד כל תלולית קוסקוס והכפית הנותרים רוטב סביב תלוליות.
קוסקוס יכול להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. להביא לטמפרטורת החדר לפני ערבוב לירקות.* זמין בשווקים אסיה, כמה חנויות כלי בישול, ו Uwajimaya (800-889-1928).