קוסקוס עם פיסטוקים ומשמשים
הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. גשו לסופר וקנו בצל, משמשים, שמן זית כתית נוספת, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: קוסקוס עם משמשים מיובשים ופיסטוקים (טבעוניים), קוסקוס עם משמשים מיובשים, דומדמניות ופיסטוקים, ו משמש קלוי ופיסטוקים.
הוראות
משרים בצל קצוץ במיץ לימון:
מניחים את הבצל הקצוץ בקערה קטנה.
יוצקים את מיץ לימון על הבצל, להפריש ולתת את הבצל להשרות במיץ לימון.
טוסט פיסטוקים: טוסט הפיסטוקים במחבת קטנה על חום בינוני גבוה עד משחימים קלות וריחני. (שמור על עצמך כאשר קליית אגוזים, הם יכולים לשרוף במהירות אם אתה לא שם לב!)
הסר מחום ומניח לתוך קערה קטנה כדי להתקרר.
מבשלים את הקוסקוס: לשים 2 כוסות מים בסיר בינוני ולהביא לרתיחה.
מוסיפים כף אחת של שמן זית וכפית אחת של מלח למים. ברגע שהמלח מתמוסס, מערבבים בקוסקוס, מכבים את החום ומכסים את הסיר. להזיז את הסיר את המבער החם ולתת את הקיטור קוסקוס, מכוסה, במשך 5-6 דקות.
מערבבים מרכיבים להכנת סלט: לגרוף את הקוסקוס לתוך קערה גדולה ו fluff עם מזלג. מערבבים בחריסה, אם באמצעות. מערבבים את הפיסטוקים, משמשים קצוצים ופטרוזיליה. מערבבים את הבצל האדום ומיץ לימון.
מוסיפים כף אחת נוספת של שמן זית, מערבבים היטב ומוסיפים מלח לפי הטעם.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.