קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות20
ציון בריאות1
מגזין

קוקוס שראס

קוקוס שראס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל Saras קוקוס. מתכון זה מספק 20 מנות. עם 266 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח נדיב, תמצית vanillan, חלבונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: עוגת קוקוס קלויה של Throwdown עם מילוי קוקוס וקרם חמאה קוקוס, חלומות קוקוס: עוגיות קוקוס מכוסות, ו פול האוס: עוגות קוקוס, מילוי לימון, ציפוי קרם חמאה קוקוס-לימון, קוקוס קלוי.

הוראות

1
מערבבים את החלבונים ביצה, קוקוס, סוכר, וניל, ומלח בקערת נירוסטה גדולה. הגדר את הקערה במחבת רחבה של מים בקושי רותחים ומערבבים, גירוד התחתון כדי למנוע שריפה, עד התערובת חמה מאוד למגע ואת החלבונים ביצה התעבו מעט והפכו שקוף כדי אטום, 6 עד 7 דקות. מניחים את הבלילה בצד במשך 30 דקות כדי לאפשר לקוקוס לספוג יותר של goop.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מניחים את המדפים בשלישים העליונים והתחתונים של התנור, ומחממים את התנור ל 350 ° F. קו שני גליונות עוגיות עם נייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
אם השתמשת קוקוס מקושקש גדול, סקופ 2 כפות של התערובת לכל עוגייה - או 1 כף עשה עם קוקוס מגורר עדין-על 2 סנטימטרים זה מזה על יריעות העוגיות. השתמש באצבע שלך כדי להפוך את שקע חלול במרכז של כל עוגייה כך שזה נראה כמו קן קטן.
מרכיבים שתצטרך
קוקוס מגוררקוקוס מגורר
פתיתי קוקוספתיתי קוקוס
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
אופים במשך כ 5 דקות, רק עד שקצות הקוקוס מתחילים לצבוע, לסובב את המחבתות מלמעלה למטה ומ מלפנים לאחור באמצע זמן האפייה כדי להבטיח אפילו אפייה. מנמיכים את הטמפרטורה ל 163° ואופים במשך 10 עד 15 דקות, שוב סיבוב המחבתות מלמעלה למטה מלפנים לאחור באמצע זמן האפייה, עד העוגיות הם קרם יפה וזהב עם קצוות חומים עמוקים יותר. אם טיפים קוקוס בראונינג מהר מדי, אתה יכול להוריד את החום ל300.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
גליל פירותגליל פירות
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
החלק את העוגיות על הקלף על מדפים קירור. מגניב לחלוטין לפני הסרת אותם מן הנייר. (הם יכולים להיות מאוחסנים במיכל אטום בטמפרטורת החדר במשך 4 עד 5 ימים, או קפוא עד 3 חודשים.)
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
6
כדי למלא ולטבול את המקרונים: היכו את הגנאש הצונן רק עד שהצבע יבהיר והתערובת תהיה נוקשה מספיק כדי לשמור על צורתה—אם תפריזו על הגאנש, יהיה לו מרקם פרטני. תגרדי את הגנאש לתוך שקית המאפה. צינור תל בצורת נשיקה בגובה 1 אינץ ' (כ 1 כף של גנאש) לתוך כל קן "macaroon"."מקררים עד שמצונן היטב, לפחות שעה אחת.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
7
מניחים את השוקולד בקערה בינונית חסינת חום להגדיר במחבת רחבה של מים בקושי רותחים. מערבבים עד השוקולד הוא כמעט נמס, ולאחר מכן להסיר מן החום ולהמשיך לערבב עד השוקולד הוא חלק לחלוטין. לנגב את הלחות מתחתית הקערה ולהעביר את השוקולד לקערה קטנה מאוד או כוס. במידת הצורך, תן לשוקולד להתקרר לכ-105 ° F. החזק מקרון הפוך וטבל רק את נשיקת גנאש לתוך השוקולד. ואז להפוך את צד ימין למעלה macaroon, להחזיק אותו מעל הקערה, ולהשתמש במזלג לטפטף קצת שוקולד בקצוות. הגדר את macaroon על מגש. חזור עד שכל המקרונים יטבלו. להכניס למקרר כדי להגדיר את השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
שוקולד הערות לטבילה, אתה יכול להשתמש באותו שוקולד אתה משתמש גנאש, או כל שוקולד אחר. אתה יכול להשתמש אפילו שוקולד אחוז גבוה יותר מאשר קרא, אבל להיות בטוח שאתה לטעום אותו ראשון אז אתה יודע מה אתה נכנס.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
9
כדי להפוך את הגנאש, מניחים את השוקולד הקצוץ בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
מחממים את השמנת בסיר כבד גדול על חום בינוני גבוה עד שהוא מגיע לרתיחה עדינה. מיד לשפוך את השמנת החמה על השוקולד ומערבבים עד השוקולד נמס בעיקר.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
11
בואו לעמוד במשך 15 עד 20 דקות כדי להיות בטוח כל חלקיקי השוקולד נמסים לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
12
מערבבים את הגנאש עד שהוא נראה חלק לחלוטין וללא דיבורי שוקולד unmelted.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
13
בואו מגניב. מכסים את הקערה ומקררים את הגנאש לפחות 6 שעות (אני בדרך כלל משאיר אותו לילה); זה חייב להיות קר מאוד או שזה יהיה להתקפל כאשר הוא מוקצף. (גנאש יכול להיות מוכן עד 4 ימים קדימה.)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
14
כאשר אתה מוכן להשתמש גנאש (ולא לפני), מקציפים אותו עד שהוא נוקשה מספיק כדי להחזיק צורה יפה ונראה להפיץ, אבל לא להגזים. גנאש Overwhipped נראה פרטני, אז לצפות בו בזהירות: אני בדרך כלל לעצור את המיקסר מוקדם ולסיים את ההצלפה ביד. לאחר ההצלפה, גנאש יהיה המשרד כפי שהוא יושב (ואפילו יותר לאחר שהוא מקורר), אז להפיץ אותו מיד. אם אתה בטעות overwhip, או אם ganache הופך נוקשה מדי כדי להפיץ, לחמם את המרית שלך על ידי שטיפה אותו תחת מי ברז חמים לנגב אותו יבש לפי הצורך. (המרית החמה הצילה אותי כאשר אני overwhipped גנאש במשך שלוש מאות במהלך הרפתקת עוגת מחווה—אז אל תדאג.)
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
15
הערות שוקולד
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
16
בניגוד לרוב גנאש, זה מוקצף למרקם קל, כמעט רך. שוקולדים באחוזים גבוהים הם מעולים כאן, אבל היחס בין שוקולד לשמנת חייב לרדת, או גנאש יהיה צפוף מדי. כדי להשתמש שוקולד אחוז גבוה יותר, להתאים את המתכון כדלקמן. (בכל רמה הטעם הוא פחות מתוק אבל המרקם עדיין קל.) להשתמש 60% עד 64% שוקולד: השתמש 7 אונקיות (200 גרם) שוקולד ולהגדיל את השמנת 2 versons cups.To השתמש 66% עד 72% שוקולד: השתמש 6 אונקיות (170 גרם) שוקולד, להגדיל את השמנת 2 1/4 כוסות, ולהוסיף לפחות 4 כפיות (17 גרם), או עד 3 כפות (38 גרם), סוכר קרם לפני חימום אותו. לשנות את הטכניקה מעט: לשפוך חצי שמנת וסוכר על השוקולד הראשון ומערבבים עד חלקה לפני הוספת השאר. (ללא תוספת סוכר, הטעם של גנאש הוא קצת שטוח. המינימום 4 כפיות סוכר מרים ופותח את הטעם - הדרך מלח מרים את הטעם של מזון מלוח-מבלי להוסיף מתיקות מורגשת. אתה יכול לטעום ולהתאים את הסוכר לפני מצמרר את גנאש.)
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית