קוקטייל שרימפס אסיאתי מגניב ומתובל
אם יש לך רוטב צ'ילי, נבטים צנון, סאקה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 5 דקות. נסו שרימפס מתובל וקסדיות אבוקדו מגניב, קוקטייל שרימפס קלוי עם רוטב חריף קוקטייל Sriracha, ו קוקטייל שרימפס אסיאתי (מתכונים דומים).
הוראות
שים את הקרח המרוסק בקערה גדולה ליד התנור.להביא מים, סאקה, זנגביל טרי, רוטב דגים, 2 כפיות רוטב פונזו לרתיחה בסיר גדול.
מוסיפים שרימפס ומבשלים רק עד שהם הופכים ורודים, על 1 ½ עד 2 דקות.
הסר מהמים במהירות באמצעות כף מחוררת ולקבור אותם בקערה מלאה קרח להפסיק לבשל. לאחר הצטננות לחלוטין, לנקז את הקרח שנותר ולייבש את השרימפס היטב. מקררים את השרימפס, מכוסים, עד שמוכנים להגיש.מערבבים את כוס ½ הנותרים רוטב פונזו, רוטב סויה, רוטב צ 'ילי מתוק, חומץ אורז ופרוסות צ' ילי (אם באמצעות) בקערה קטנה.
בואו הטעם לבוא יחד על 10 דקות.מסדרים את השרימפס בקערות בודדות קטנות.
טפטוף את הרוטב באופן שווה על גבי כל מנה.
מקשטים עם זנגביל כבוש נבטים צנון, אם משתמשים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. פינו קפוסלדו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
![קפוסלדו פינו גריג ' יו]()
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.