קוקטייל שרימפס בגריל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל קוקטייל שרימפס בגריל. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון pescatarian מגישה 8 . מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 305 קלוריות. אם יש לך שורש חזרת, שמן צמחי, מלח כשר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: שרימפס בגריל עם רוטב עגבניות צלוי, קוקטייל שרימפס בגריל, ו קוקטייל שרימפס מטוגן במרינדה.
הוראות
מערבבים יחד את כל מרכיבי רוטב הקוקטייל בקערה בינונית ומקררים לפחות 2 שעות, אבל רצוי בין לילה עבור הטעמים להתפתח.
מערבבים את כל מרכיבי המלח בקערה גדולה ומערבבים להמיס את המלח והסוכר.
חותכים את הלימונים לשניים, לסחוט את המיץ לתוך המלח, ולהוסיף את כל הלימונים גם כן. מערבבים את השום, ואחריו הקרח.
עבור כל אחד מהשרימפס, באמצעות סכין קילוף, לחתוך לאורך העקומה של החלק האחורי של השרימפס, ולהסיר את הווריד, שמירה על הפגזים שלמים. חותכים את הרגליים עם זוג קטן של מספריים.
מניחים את השרימפס במי מלח ומקררים במשך 1 שעה.
מחממים את כל הסורגים של פחם משומן היטב או גריל גז בינוני.
הסר את השרימפס ממי מלח לייבש קלות עם מגבות נייר.
בקערה, לזרוק את השרימפס בשמן קנולה.
בקערה נפרדת, מערבבים את שמן הזית, מיץ לימון ועירית. תניח בצד.
מניחים את השרימפס על השבכה, לסגור את המכסה, וגריל במשך 4 דקות. הפוך לצד השני וגריל במשך 4 דקות.
הסר מהגריל ומיד במקום בקערה עם תערובת שמן זית, משליך למעיל. מתבלים במלח ופלפל ומגישים עם רוטב קוקטייל ופלחי לימון בצד.
חזרת טרי זמין בשווקים רבים שווה לחפש. אם אתה לא יכול למצוא אותו, הרוטב לא יהיה כי אגרוף נוסף, אבל זה עדיין יהיה טעם נהדר. השתמש חזרת בקבוקים נוספים לפי הטעם.
Reprinted עם רשות ברביקיו רציני: עשן, Char, Baste, &
מברשת בדרך לבישול חוצות נהדר על ידי אדם פרי לאנג עם ג ' יי גוד ואיימי ווגלר, © 2009 Hyperion