, המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה בדמות שלך? למתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב יש 469 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 27 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 8. אם יש לכם מלח כשר, שמן זית, סלרי וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 36%. ציון זה הוא רע למדי. נסו קוק או ריזלינג פסטה עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מצפים תנור הולנדי גדול בן 7 ליטר או רונדו בשמן זית ומביאים לאש בינונית גבוהה. טפחו על הקפוןיבשו ופזרו בנדיבות מלח, לפי הטעם. עובדים בקבוצות במידת הצורך, מצפים את הקפון בעדינות בקמח ומכניסים מיד לשמן החם. רק קמח את הקפון שאתה עובד איתו באותה אצווה-ללא קמח מוקדם. קמח מוקדם יביא לקפון בצק, גרגירי, מילי ולא פריך. חום מכל הצדדים, ולאחר מכן להסיר מהמחבת למגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוציאים עודפי שמן מהתבנית.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מנמיכים את האש לבינונית ומוסיפים למחבת את לרדי הבייקון עם התזה זעירה של שמן זית חדש. מבשלים את הבייקון עד שהוא שחום ופריך.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים את הסלרי והבצל, מתבלים במלח ומבשלים עד שהירקות מתחילים להתרכך, ארומטיים מאוד ואין להם צבע, 7 עד 8 דקות.
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
7
מוסיפים את הפטריות ומבשלים עד שהפטריות נותנות את המיצים שלהן, 4 עד 5 דקות. מערבבים פנימה את הברנדי ומבשלים עד שהוא מצטמצם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
2 קורטים ציפורן טחון
8
מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים לאיחוד. התערובת תהפוך לסמיכה מאוד - זה טוב! מערבבים פנימה את היין ומביאים את התערובת לרתיחה ומבשלים 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
9
בינתיים הביאו סיר מים מומלחים היטב לרתיחה על אש בינונית. זורקים פנימה את בצל הצ ' יפוליני, העור והכל! מבשלים את הבצל במשך 3 עד 4 דקות ואז מסננים. כשהבצל קריר מספיק לטיפול, הסר את העור וזורק, ושמור את הבצל.
מרכיבים שתצטרך
בצל צ ' יפוליני
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
10
מחזירים את הרגליים והירכיים של הקפון למחבת, שומרים את השדיים. מערבבים מספיק ציר עוף עד שהעוף מכוסה בשלושה רבעים.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
מוסיפים את עלי הדפנה והטימין. מביאים את התערובת לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום לרתיחה. טועמים לתיבול ומתאימים, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
למרקם חלק וניתן למריחה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
12
מוסיפים את בצל הצ ' יפוליני ואת תפוחי האדמה. מכסים חלקית את התבנית ומבשלים במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל צ ' יפוליני
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
לאחר שהקפון התבשל במשך 20 דקות, הפכו את הרגליים והירכיים והוסיפו את השדיים. בדוק את רמת הנוזל והוסף עוד ציר עוף במידת הצורך. מכסים חלקית את התבנית ומבשלים עוד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
14
מוציאים את הקפון מהתבנית ומקפיצים את הרוטב, במידת הצורך. אם הרוטב בצד הדק מצמצמים אותו עד שהוא הופך לעקביות דמוית רוטב. עונה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
15
מעבירים את הקפון לפלטת הגשה, מקשטים בעירית קצוצה ומגישים עם הרבה מהרוטב.