זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. עם כפית ציון של 38% המנה הזאת די גרועה. נסו קטיפה כחולה, אוכמניות, וקאפקייקס לימון שמנת אוכמניות, עוגת קטיפה אוכמניות עם ציפוי גבינת שמנת, ו עוגת זנגביל & לימון קורט קצת W / רוטב אוכמניות (מתכונים דומים).
הוראות
1
עבור הקאפקייקס: מחממים את התנור ל 325 מעלות F. קו עוגה או מחבת מאפין עם 24 ספינות cupcake בגודל רגיל.
מרכיבים שתצטרך
48 חתיכות ליקריץ אדום בטעם בזול
ציוד שתשתמש בו
חצאי קרקרים של גרהם
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים את השמן, חלב חמאה, ביצים, חומץ, וניל, וסוכר בקערה של מערבל לעמוד חשמלי ולהכות עם חיבור ההנעה עד מעורב ביסודיות. לנפות את הקמח, סודה לשתיה, מלח ואבקת קקאו יחד ולהוסיף לאט למיקסר במהירות נמוכה. לגרד את הקערה ביסודיות, לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דק
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
הוסף את צבעי מזון בזרם יציב עד הגוון הרצוי מושגת; זה צריך להופיע כחלחל-סגול. לנצח עוד 3 דקות. לגרד את הקערה בפעם האחרונה ולערבב במשך 30 שניות ביד.
מרכיבים שתצטרך
24 עד 28 חתיכות ליקריץ צבעוניות למשיכה וקילוף (23 ס"מ כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
ממלאים את ספינות הקאפקייקס שני שלישים מלאים בבלילה ואופים עד שהם יוצרים קרום חצי קשה על גבי, כ 25 דקות. מיד להסיר את הקאפקייקס מהמחבת שלהם ומניחים על מדף קירור.
מרכיבים שתצטרך
48 חתיכות ליקריץ אדום בטעם בזול
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
חצאי קרקרים של גרהם
כתום M&m מעט אפייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
עבור מילוי פטל שחור: להביא את האוכמניות והמים לרתיחה בסיר בגודל בינוני. להנמיך את החום נמוך ומבשלים עד blackberries רך להפריד בקלות, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מים נוספים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
6
מעבירים את התערובת למסננת ולעבור באמצעות כף כדי לעזור מועך את האוכמניות. זרוק את העיסה ושמור את המיץ.
מרכיבים שתצטרך
מים נוספים
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
7
מניחים את הקמח והסוכר בסיר נקי ויוצקים לאט את מיץ הבלקברי, תוך שמירה על 2 כפות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ אוכמניות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
8
להקציף כל הזמן. כאשר משולבים היטב, מוסיפים את כל הביצים וחלמונים ביצה, לטאטא ובישול עד שהתערובת מתעבה. כאשר curd נוצר, לאחר כ 7 דקות, להסיר מן החום ומערבבים את החמאה. מכסים בחוזקה ומניחים במקרר עד מקורר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
9
עבור ציפוי גבינת שמנת: לנצח את גבינת שמנת וחמאה יחד בקערה של מערבל דוכן חשמלי עד חיוור וקרם.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי גבינת שמנת
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דק
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
מוסיפים את מיץ הבלקברי ואת גרידת הלימון וממשיכים לנצח עד הצבע הוא אפילו. (גרידת לימון יש נטייה לדבוק להב מקצף. בעת הסרת מקערת המיקסר, הקפד לגרד את זה ולהתמזג בחזרה אל הזיגוג ביד.) להפחית את המהירות לנמוך ולאט לאט להתחיל להוסיף את הסוכר של ממתקים. תמשיך להוסיף עד שלציפוי יש עקביות בינונית-נוקשה. אתה לא יכול לדרוש את מלא 5 כוסות סוכר. הכה במהירות גבוהה במשך 2 דקות נוספות, גירוד למטה הקערה לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוב
מיץ אוכמניות
כסף ללא נעליים
סוכריות בגודל ביס של סקיטלס
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
הסר את מרכז כל cupcake באמצעות corer תפוח. מלא את החלל עם קולד blackberry עד שהוא ברמה עם החלק העליון של העוגה. צינור הציפוי על גבי באמצעות קצה מאפה רגיל. להתפורר אחת העוגות לחתיכות קטנות ולפזר כמה מתפורר על גבי כל עוגה, כך שהוא שומר על הזיגוג.