קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 25 דק.
מנות4
ציון בריאות53
מגזין

קטשופ תוצרת בית

קטשופ תוצרת בית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל קטשופ תוצרת בית. מנה אחת מכילה 738 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 3 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם מלח כשר, פלפלים, סוכר חום וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו-25 דקות. נסו קטשופ תוצרת בית, קטשופ תוצרת בית, ו כי אני יכול: קטשופ תוצרת בית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את כל החומרים למעט עגבניות בסיר כבד תחתון גדול; מביאים לרתיחה מעל חום בינוני. להפחית את החום נמוך ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד ירקות רכים, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מערבבים עגבניות, להעלות את החום בינוני ולהביא לרתיחה. להפחית את החום נמוך; מבשלים עד התערובת מתחילה להתעבות, ערבוב לעתים קרובות, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
3
באמצעות בלנדר טבילה, מחית עד חלקה.
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
4
התערובת תהיה דקה. (לחלופין, הסר סיר מחום, תן לתערובת להתקרר מעט ולרתח אותו בקבוצות בבלנדר.) תערובת לחזור לסיר, לחזור סיר לחום ומרתיחים על חום בינוני עד עבה מאוד, ערבוב לעתים קרובות כדי למנוע חריכה, 2 עד 2 1/2 שעות יותר. קטשופ מוכן כאשר מנה של כף על צלחת לא בוכה נוזל. (זמן הבישול עשוי להשתנות על פי רוחב הסיר והעסיסיות של עגבניות.)
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מצקת קטשופ לתוך צנצנות שימורים חצי ליטר מוכן, עוזב 1/4 אינץ ' של headspace, ולעבד במשך 15 דקות באמצעות שיטת מים רותחים (ראה להלן).
מרכיבים שתצטרך
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
צנצנת שימוריםצנצנת שימורים
מצקתמצקת
1
אל תהיה מאוים: מקבל את החותם הנכון כדי לשמור על מזון טרי הוא קל כמו מים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
2
שלב
3
שים את המתלה בסיר גדול. סדר צנצנות ריקות, צד פתוח למעלה, בשכבה אחת. (מסדרים שכבה מלאה, גם אם אתם מתכננים להשתמש רק כמה, כדי למנוע צנצנות להתהפך.)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מוסיפים מים קרים לסיר עד שיש לפחות 2 אינץ' של מים מעל החישוקים של הצנצנות. הגדר את הסיר על חום גבוה, לכסות אותו ולהביא מים לרתיחה. שים מכסים, צד לבן למטה, בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
שלב להכין מתכון כמונחה עד שלב המצקת (לשמור חם עד מוכן למקם צנצנות). להפחית את החום מתחת לסיר כך המים חמים אבל לא רותחים.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
שלב באמצעות מלקחיים שימורים, להסיר צנצנת מים חמים מן הסיר.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
שפוך את זה על המכסים בקערה. תניח את הצנצנת על מגבת מטבח נקייה.
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
הסר 2 צנצנות יותר, לשפוך את המים בחזרה לתוך הסיר, ולהגדיר אותם על המגבת.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
שלב הכנס את המשפך לתוך הצנצנת הראשונה. בזהירות מצקת את האוכל החם לתוך המשפך, שמירה על headspace - - המרחק מהחלק העליון של התערובת לחלק העליון של הצנצנת-המצוין במתכון.
ציוד שתשתמש בו
משפךמשפך
מצקתמצקת
10
שלב לסחוב כלי בועה בין התערובת לבין החלק הפנימי של הצנצנת כדי לשחרר כל בועות אוויר, הוספת יותר של התערובת במידת הצורך כדי להשיג את headspace הנכון. חזור עם מזון וצנצנות שנותרו.
11
שלב להשתמש מגבת מטבח נקי טבול במים חמים כדי לנקות בזהירות את השפה של כל צנצנת. השתמש מלקחיים רכים, מרים מכסה או האצבעות שלך כדי לאחזר מכסה מהקערה ולמרכז אותו על הצנצנת. בורג את הטבעת על הצנצנת עם קצות האצבעות שלך, דואג לעשות את זה חזק מספיק כדי להישאר מרוכז אבל לא כל כך חזק כי אתה לא תקבל חותם ואקום. חזור עד שתמלא את הצנצנות.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
12
שלב להשתמש מלקחיים שימורים כדי להוריד צנצנות מלאות לתוך מים חמים. הקפד צנצנות מכוסים על ידי 2 אינץ ' של מים. מכסים את הסיר וחוזרים לרתיחה. התחל לספור את זמן העיבוד שלך כאשר המים רותחים. כאשר הזמן הוא למעלה, לכבות את החום, להסיר את מכסה הסיר ולאפשר לצנצנות לנוח במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
13
שלב באמצעות מלקחיים שימורים, להסיר את הצנצנות על משטח מכוסה מגבת.
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
14
תן מנוחה במשך 24 שעות. כדי לבדוק את החותמות, להסיר את הטבעות בעדינות לדחוף את המכסים. אם הם נשארים במקום, האוכל בטוח לאחסן עד שנה במקום קריר, חשוך. אם המכסים לא להישאר במקום, לקרר את הצנצנות ולאכול את התוכן בקרוב.