קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות30
ציון בריאות0
מגזין

קייזרשמרן עם אפרסקים

קייזרשמרן עם אפרסקים
קייזרשמרן עם אפרסקים הוא צמחוני הר ד ' אובר. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 30 מנות עם 66 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 2 גרם שומן כל אחד. אם יש לכם חלב, מיץ לימון, סוכר מגורען וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 12%. הציון הזה די גרוע. נסו קייזרשמרן, בטן גור ואפרסקים {לביבות חמאה חומות עם אפרסקים מזוגגים}, ו אפרסקים בגריל + אפרסקים וארטיקים שמנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת טפלון בגודל 12 אינץ ' ממיסים 1/2 כף מהחמאה.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את האפרסקים, 1 כף מהסוכר המגורר ומיץ הלימון ומבשלים על אש גבוהה, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהאפרסקים רכים ומשחימים קלות, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
3
מעבירים את האפרסקים לצלחת ומנקים את המחבת.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
בקערה גדולה מקציפים את הקמח, החלב, החלמונים, הגרידה ו -2 כפות הסוכר המגורר לתערובת אחידה. בקערה אחרת, בעזרת מערבל חשמלי, מקציפים את החלבונים עם המלח עד שנוצרות פסגות רכות. מקציפים פנימה את יתרת 1 כף הסוכר המגורען עד שהלבנים מבריקים. מקפלים את הלבנים לבלילה עד שלא נותרו פסים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
במחבת ממיסים 1 כף מהחמאה.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים את הבלילה, מכסים ומבשלים על אש נמוכה בינונית עד שהיא מזהיבה בתחתית והחלק העליון מתחיל להתייצב, 4 עד 5 דקות. החלק את הלביבה על צלחת גדולה. הפוך בזהירות את המחבת מעל הלביבה. בעזרת כפפות לתנור, הפוך את המחבת ואת הצלחת כדי להחזיר את הלביבה לתבנית. מבשלים עד שהחלק התחתון של הפנקייק מוגדר ומשחים קלות, כ -2 דקות.
ציוד שתשתמש בו
פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
בעזרת מרית פלסטיק מעץ או חסין חום חותכים את הלביבה במחבת לריבועים בגודל 2 אינץ'. נקודה עם 2 1/2 כפות החמאה הנותרות, מפזרים את 1/3 כוס הסוכר של הקונדיטורים ומעליהם את האפרסקים. מבשלים, זורקים, עד שהפנקייק מקורמל, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
8
מוסיפים את האוכמניות וזורקים עד שהם מחוממים, בערך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
מים נוספיםמים נוספים
9
מעבירים את הקייזרשמרן לפלטה, מפזרים סוכר קונדיטורים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב