קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות30
ציון בריאות0
מגזין

קייזרשמרן עם אפרסקים

קייזרשמרן עם אפרסקים
קייזרשמרן עם אפרסקים הוא צמחוני הר ד ' אובר. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 30 מנות עם 66 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 2 גרם שומן כל אחד. אם יש לכם חלב, מיץ לימון, סוכר מגורען וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 12%. הציון הזה די גרוע. נסו קייזרשמרן, בטן גור ואפרסקים {לביבות חמאה חומות עם אפרסקים מזוגגים}, ו אפרסקים בגריל + אפרסקים וארטיקים שמנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת טפלון בגודל 12 אינץ ' ממיסים 1/2 כף מהחמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים את האפרסקים, 1 כף מהסוכר המגורר ומיץ הלימון ומבשלים על אש גבוהה, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהאפרסקים רכים ומשחימים קלות, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
3
מעבירים את האפרסקים לצלחת ומנקים את המחבת.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
בקערה גדולה מקציפים את הקמח, החלב, החלמונים, הגרידה ו -2 כפות הסוכר המגורר לתערובת אחידה. בקערה אחרת, בעזרת מערבל חשמלי, מקציפים את החלבונים עם המלח עד שנוצרות פסגות רכות. מקציפים פנימה את יתרת 1 כף הסוכר המגורען עד שהלבנים מבריקים. מקפלים את הלבנים לבלילה עד שלא נותרו פסים.
מרכיבים שתצטרך
קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
במחבת ממיסים 1 כף מהחמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוסיפים את הבלילה, מכסים ומבשלים על אש נמוכה בינונית עד שהיא מזהיבה בתחתית והחלק העליון מתחיל להתייצב, 4 עד 5 דקות. החלק את הלביבה על צלחת גדולה. הפוך בזהירות את המחבת מעל הלביבה. בעזרת כפפות לתנור, הפוך את המחבת ואת הצלחת כדי להחזיר את הלביבה לתבנית. מבשלים עד שהחלק התחתון של הפנקייק מוגדר ומשחים קלות, כ -2 דקות.
ציוד שתשתמש בו
פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
בעזרת מרית פלסטיק מעץ או חסין חום חותכים את הלביבה במחבת לריבועים בגודל 2 אינץ'. נקודה עם 2 1/2 כפות החמאה הנותרות, מפזרים את 1/3 כוס הסוכר של הקונדיטורים ומעליהם את האפרסקים. מבשלים, זורקים, עד שהפנקייק מקורמל, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
8
מוסיפים את האוכמניות וזורקים עד שהם מחוממים, בערך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
מים נוספיםמים נוספים
9
מעבירים את הקייזרשמרן לפלטה, מפזרים סוכר קונדיטורים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O