קושיקל
מוכן ב15 דק.
מנות4
ציון בריאות1
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

קינוח אננס צלוי

קינוח אננס צלוי
אם אתה רוצה להוסיף עוד ללא גלוטן מתכונים לקופסת המתכונים שלך, קינוח אננס צלוי עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. לקינוח הזה יש 310 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 4. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. גשו לסופר וקנו סוכר חום, אננס, עוגת קילו, ועוד מספר מצרכים אחרים כדי להפוך אותו היום. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מעולה מרהיב ציון של 33%. מתכונים דומים: קינוח אננס צלוי, קינוח אגס צלוי, ו אננס צלוי.

הוראות

1
מניחים פרוסות אננס על תבנית פטם. למעלה כל אחד עם 2 כפיות סוכר חום 1-1 / 2 כפיות חמאה. לצלות 4 ב. מהאש למשך 3-5 דקות או עד שהסוכר מבעבע.
מרכיבים שתצטרך
טבעות אננסטבעות אננס
כרוב סבוי חתוך דקכרוב סבוי חתוך דק
אגס אחד (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דקאגס אחד (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דק
אגסים פרוסים (פחיות כל אחת), מסוננים היטבאגסים פרוסים (פחיות כל אחת), מסוננים היטב
ציוד שתשתמש בו
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טריתערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
2
מניחים כל פרוסה על חתיכת עוגת פאונד; למעלה עם גלידה ומפזרים קינמון.
מרכיבים שתצטרך
עוגת פאונד מוכנה או חבילה אחת (10-3/4 אונקיות) עוגת פאונד קפואה, מופשרתעוגת פאונד מוכנה או חבילה אחת (10-3/4 אונקיות) עוגת פאונד קפואה, מופשרת
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
בצל אדום קצוץ, להגשהבצל אדום קצוץ, להגשה
3
מגישים מיד.

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לקינוח. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "