קינוח קרם פיסטוק קפוא עם רוטב פטל רובי
אם יש לך סוכר, פטל בסירופ, מיץ תפוזים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular גדול כל כך של 15%. נסו קינוח קרם פיסטוק קפוא עם רוטב פטל רובי, קינוח פיסטוק קפוא ברוטב פטל, ו קינוח תות קפוא - פיסטוק (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, לשלב את כל מרכיבי הקרום; לערבב היטב. לחץ בחוזקה בתחתית ungreased 8 אינץ מחבת מרובע או 9 אינץ ' מחבת springform .
מקציפים גבינת שמנת בקערה בינונית עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד אור ורך.
מוסיפים תערובת פודינג וחלב; לנצח במהירות נמוכה עד בשילוב. הכה במהירות בינונית עד חלקה. שמור 1 כוס של ציפוי מוקצף לקישוט; כיסוי ומקרר. מקפלים הנותרים קצפת ציפוי לתוך תערובת גבינת שמנת. כפית למחבת מצופה קרום. להקפיא לפחות 4 שעות או עד המשרד.
בינתיים, בבלנדר מיכל או קערת מעבד מזון עם להב מתכת, לשלב פטל, סוכר וליקר. כיסוי; להתמזג עד חלקה. הקש תערובת פטל באמצעות מסננת לתוך קערה כדי להסיר זרעים; להשליך זרעים.
כדי לשרת, לתת להפשיר קינוח במקרר במשך כשעה 1. בזהירות להפעיל סכין סביב צידי מחבת. למעלה כל מנה עם ציפוי מוקצף שמורות, רוטב פטל וכ-1/2 כפית פיסטוקים קצוצים.