קישואים וגבינת עיזים קיש ללא סרטנים
אם יש לכם פלפל, בצל, פטרוזיליה שטוחה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 20 דקות. נסו גבינת עיזים - אספרגוס קיש ללא סרטנים, קיש ללא קרום עם גבינת עיזים & בצל ירוק, ו רוזמרין לבנדר וגבינת עז קיש ללא סרטנים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. לגרוס את הדלעת על החורים הגדולים של פומפיה תיבת, לתוך מסננת.
מפזרים מלח כף גדוש וזורקים היטב.
מניחים בכיור ולנקז במשך 15 דקות. לשטוף את הסחיטה בחוזקה, על ידי קומץ, כדי להסיר עודף מים. תניח בצד.
בינתיים, לפלח לחם לפירורים במעבד מזון.
חום 2 כפות שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני; להוסיף פירורי לחם ומערבבים עד קלוי שווה, כ 5 דקות. באופן שווה להפיץ פירורים בכוס 9 אינץ ' או מחבת פאי קרמיקה.
מניחים מחבת על תבנית אפייה.
למחוק את המחבת, להוסיף הנותרים 2 כפות שמן, בצל ושום ועונה עם 1/2 כפית מלח, לבשל על חום בינוני-גבוה, עד בצל מתחילים חום, על 5 דקות.
מוסיפים את הקישואים, ומבשלים, ערבוב, במשך 2 דקות. מערבבים פטרוזיליה, שמיר ומרז ' ורם או אורגנו.
להקציף חצי וחצי, ביצים וחלמונים בכוס מדידת זכוכית גדולה. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מורחים את תערובת קישואים במחבת מוכנה. להתפורר גבינת עיזים ופיזור שווה על הירקות.
מפזרים Gruyere על גבי ושופכים את פודינג מעל הסתימות.
אופים עד הקיש הוא רק להגדיר במרכז, על 40 עד 50 דקות. מגניב לגמרי על המדף לפני ההגשה.
יין מומלץ: בורדו, פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים), בורדו לבן
צרפתי בתפריט? נסה זיווג עם בורדו, שמפניה, בורגונדי לבן. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. הסופר של שאטו בלוויו בורדו עם ציון של 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![Chateau Bellevue Peycharneau בורדו Superieur]()
Chateau Bellevue Peycharneau בורדו Superieur
אבן אודם יפה, נוצצת ואלגנטית ??צבע. אף עשיר ורב עוצמה של פירות אדומים, עם הערות וניל קלוי. עדין על החיך, וודי, עם ניחוחות של ליקריץ ופירות אדומים, מתובל דק, עם גימור ארוך וטאני.