קישואים טימבאלס
אם יש לכם פלפל, מלח, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 70% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: פירה טימבאלס, מחיצות שורש סלרי, ו טימבאלס ברוקולי עם רוטב לימון.
הוראות
חותכים לחם לחתיכות 1/2 אינץ'. במעבד מזון או בלנדר, מערבולת לתוך פירורים גסים; אתה צריך 2/3 כוס.
יש לשטוף קישואים לקצץ ולהשליך מסתיים.
חותכים לתוך 1/8 אינץ ' עבה סיבובים.
במחבת 5 עד 6 ליטר על חום בינוני, מערבבים פירורי לחם לעתים קרובות עד זהב פריך, על 5 דקות.
הוסף 3 כפות שמן זית למחבת ולהגדיל את החום בינוני גבוה. מערבבים בקישואים, שום, אורגנו קצוץ, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל. לכסות ולבשל, ערבוב מדי פעם, עד קישואים מתחיל להתרכך, על 5 דקות. לחשוף ומערבבים לעתים קרובות עד קישואים הוא השחמה ורך כאשר לחוץ, 7 עד 10 דקות יותר.
הסר מהחום ומערבבים פירורים קלויים, גבינת פרמזן, ועוד מלח ופלפל לפי הטעם.
בנדיבות שמן שש עד שמונה ramekins (1/2-עד 3/4 כוס) עם 1 כף שמן זית. מחלקים תערובת קישואים באופן שווה בין ramekins ולחץ בתקיפות.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר לפחות 5 דקות או עד 4 שעות (ראה הערות).
לשטוף ועגבניות הליבה; לחתוך לרוחב לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'. מסדרים 3 פרוסות עגבניות על כל אחד 6 עד 8 סלט או צלחות ארוחת ערב. הפעל סכין סביב הקצה הפנימי של ramekins ולהפוך טימבלס קישואים על עגבניות; במידת הצורך, להחזיק כל ramekin וצלחת יחד ולנער בעדינות כדי לשחרר. אם תרצה, מקשטים עם ענפי אורגנו.
מוסיפים עוד מלח ופלפל לפי הטעם. אם תרצה, לטפטף קצת שמן זית על עגבניות לפי הטעם.