קישואים ריקוטה פריטטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים כמובן, אז תנו הזדמנות ל קישואים ריקוטה Frittatan. מתכון זה מספק 3 מנות. עם 401 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 33 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 802 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם פלפל, גבינת ריקוטה, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: קישואים, מנטה & ריקוטה פריטטה, פריטטה די קישואים אל פורנו (פריטטה אפויה עם קישואים), ו פריד קישואים פרחים עם באפלו ריקוטה: פיורי di זוקה Fritte con Ricotta di Bufalan e Pomodori.
הוראות
לטאטא את הביצים בקערה בינונית.
מוסיפים את הריקוטה ופרמזן ומקציפים לשלב. מערבבים במלח, פלפל שחור טחון טרי, בזיליקום וקורנית. תניח בצד.
מחממים את שמן הזית במחבת חסינת מקל חסינת תנור בגודל 10 אינץ ' בגובה בינוני.
כאשר השמן חם ומתחיל להבהב, מוסיפים את פרוסות הקישואים. מערבבים כך פרוסות קישואים כל מצופה בחלק מהשמן.
מבשלים, ערבוב רק מדי פעם (אם אתה מערבב יותר מדי את הקישואים לא חום), עד פרוסות קישואים הם משחימים קלות, על 5-6 דקות.
תן לקישואים להתקרר במחבת במשך 30 שניות ולאחר מכן להעביר אותו לקערה עם הביצים.
יוצקים תערובת ביצים למחבת ומבשלים: על חום בינוני, לחמם את המחבת עד השמן במחבת חם. לא צריך להיות כמה כפות שמן נשאר במחבת, אם לא, להוסיף קצת. כאשר השמן חם, יוצקים את תערובת הביצה וקישואים לתוך המחבת.
בלי לערבב, תן את תערובת הביצה לבשל במשך 2 עד 3 דקות. תריץ מרית לאורך קצה הפריטטה, ותפריד את הקצוות המבושלים מהמחבת בזמן שהביצים מתבשלות.
המשך לבשל במשך 3 עד 4 דקות יותר, או עד התחתון הוא חום זהוב העליון מתחיל להגדיר. זה עדיין יהיה מעט נוזלי באמצע.
סיום תחת broiler: הגדר את המדף העליון 5 אינץ ' מאלמנט החימום בתנור. מחממים את התנור. לאחר החלק העליון של פריטטה החלה להגדיר במחבת על התנור העליון, להסיר את המחבת מהתנור ולמקם אותו בתנור.
שמור על דלת התנור פתוחה מעט אם אתה רוצה ולתת לידית של המחבת להיצמד מהתנור דרך הדלת הפתוחה.
מבשלים תחת המטאטא עד העליון מתחיל להיות משחימים קלות, על 2 דקות.
(לחלופין, במקום להשתמש ברוילר, אתה יכול למקם צלחת עם הפנים כלפי מטה על גבי המחבת. הפוך את המחבת כדי לשחרר את הפריטטה לצלחת. החלק את פריטטה מהצלחת בחזרה למחבת.
בואו לבשל במשך כמה דקות יותר עד החומים התחתון.
תן לנוח במחבת במשך 2 עד 3 דקות כדי לאפשר לו להגדיר.)
כדי לשרת: להחליק את פריטטה מתוך המחבת על צלחת הגשה.
בואו להתקרר במשך דקה או שתיים ולחתוך טריזים.
יין מומלץ: יין מבעבע
פריטטה ניתן לזווג עם יין מבעבע. גם אם אתה לא עושה מימוזה, יין מבעבע הוא נהדר עם ביצים משתי סיבות. אחת, אם אתם אוכלים ביצים מוקדם יותר היום, ליין מבעבע יש פחות אלכוהול. שנית, זה מנקה את החיך, אשר חשוב מאז חלמון ידוע המעיל את החיך. Laurent-Perrier Brut (Split) עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![Laurent-Perrier Brut ( Split)]()
Laurent-Perrier Brut ( Split)
The flagship of Laurent-Perrier, which embodies the House style: deliciously fresh and easy to drink. The blend is composed of over 55 different Crus (with an average 94% rating). After being aged for over three years, 'Liqueur d'expedition' is added and the champagne is matured for a further six months. The result is a delicate yet complex nose, with hints of citrus fruit, and a good balanced palate. Perfect as an aperitif, is also goes very well with food.