קיש לוריין
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל קיש לוריין. מנה אחת מכילה 965 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 77 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך אגוז מוסקט טחון, ביצים, שמנת כבדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: קיש לוריין, קיש לוריין, ו קיש לוריין.
הוראות
מחממים תנור to425.Fit piecrust לתוך צלחת פאי 9 אינץ'; לקפל קצוות תחת, ו crimp. זין תחתון וצדדים של קרום עם מזלג; אופים 6 עד 8 דקות או עד השחמה קלה. הפחת את טמפרטורת התנור ל-35
Piecrust מגניב על מתלה חוט עם הכנת מילוי.
מבשלים בייקון במחבת גדולה מעל חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, 7 עד 8 דקות או עד פריך; לנקז על מגבות נייר.
מפזרים בייקון על החלק התחתון של קליפת עוגה.
מפזרים בצל ירוק על בייקון; מפזרים חצי גבינה שוויצרית על בצל.
לטאטא יחד ביצים מכות הבא 5מרכיבים. בזהירות לערבב את תערובת הביצים על גבינות.
מפזרים שאריות גבינה על תערובת ביצה.
אופים ב 350 במשך 35 עד 40 דקות או עד השחמה קלה להגדיר באמצע. מגניב 15 דקות לפני ההגשה.
יין מומלץ: בורדו, פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים), בורדו לבן
צרפתית ניתן לזווג עם בורדו, שמפניה, בורגונדי לבן. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. מוטון צוער בורדו רוז ' עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
![מוטון צוער בורדו רוז]()
מוטון צוער בורדו רוז
אדום צפוף עם גוון סגול בולט. האף הוא אקספרסיבי ומורכב, עשיר בניחוחות פירות טריים ובשלים, במיוחד דובדבן אדום ודובדבן מורלו, עם נגיעה של תבלין. ההתקפה, על הפרי, הוא עשיר וגמיש, אמצע החיך מלא פירותי על טאנינים משיי. מראה אורך אטרקטיבי על החיך, יש לו גימור טרי ומתובל המבטא את כל האופי הטיפוסי של מרלו ואת איכות גבוהה מאוד של הבציר.