קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

קיש לוריין

קיש לוריין
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני ארוחות בוקר,אז נסו קיש לוריין. מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.27 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 11 גרם חלבון, 40 גרם שומן, ובסך הכל של 477 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. גשו לסופר וקנו אגוז מוסקט, שמנת כפולה, מלח ופלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 5 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 29%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: קיש לוריין, קיש לוריין, ו קיש לוריין.

הוראות

1
למאפה הכניסו את הקמח, החמאה, החלמון ו -4 כפיות מים קרים למעבד מזון. באמצעות כפתור הדופק, התהליך עד שהתערובת נקשרת. עצה את המאפה על משטח מקומח קלות, לאסוף לתוך כדור חלק, ואז להתגלגל דק ככל שתוכל. קו 23 איקס 2.5 סנטימטר רופף תחתית, פח פלאן מחורץ, הקלת המאפה לתוך הבסיס. חתוך את קצוות המאפה במספריים (שמור כל קישוטים) כך שהוא יושב מעט מעל הפח (אם הוא מתכווץ, הוא לא אמור לרדת כעת מתחת לגובה הפח). לחץ על המאפה לתוך החלילים, דוקר קלות את הבסיס במזלג, ואז צונן במשך 10 דקות. מכניסים נייר אפייה לתנור ומחממים תנור ל 200 מעלות צלזיוס / מאוורר 180 מעלות צלזיוס / גז 6.שלב 2: מרפדים את מארז המאפה בנייר כסף, הצד המבריק כלפי מטה, ממלאים בשעועית יבשה ואופים על הסדין החם למשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
מספריים מטבחמספריים מטבח
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2
מוציאים נייר כסף ושעועית ואופים 4-5 דקות נוספות עד שהמאפה מזהיב חיוור. אם אתה מבחין חורים קטנים או סדקים, תיקון עם קישוטים מאפה. אתה יכול לעשות עד לנקודה זו יום קדימה.שלב 3: בזמן שהמאפה מתבשל מכינים את המילוי.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
מחממים מחבת קטנה, טיפ ב לארדונים ומטגנים במשך כמה דקות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מסננים את כל הנוזל שיוצא, ואז ממשיכים לבשל עד שהגרדונים פשוט מתחילים לצבוע, אך אינם פריכים.
5
מוציאים ומסננים על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
6
חותכים שלושה רבעים מהגבינה לקוביות קטנות ומגרדים דק את השאר. מפזרים את קוביות הגבינה והלרדונים המטוגנים מעל תחתית מארז המאפה.שלב 4: בעזרת כף מקציפים את קרם פראשה כדי להרפות אותו ואז מקציפים לאט את הקרם הכפול.
מרכיבים שתצטרך
קרם כפולקרם כפול
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
7
מערבבים פנימה את הביצים הטרופות. מתבלים (לא צריך הרבה מלח) ומוסיפים אגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
8
יוצקים שלושה רבעים מהמילוי למארז המאפה.שלב 5: משוך למחצה את מדף התנור והניח את תבנית הפלאן על תבנית האפייה. שופכים במהירות את שארית המילוי למארז המאפה - מקבלים אותו ישר למעלה בדרך זו. מפזרים את הגבינה המגורדת מעל החלק העליון ואז דוחפים בזהירות את המדף חזרה לתנור. מנמיכים את התנור ל -190 מעלות / מאוורר 170 מעלות / גז
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
אופים כ-25 דקות, או עד לקבלת גוון זהוב ורך (המרכז לא אמור להרגיש יציב מדי).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
תן לקיש להסתפק 4-5 דקות, ואז הסר מהפח.
11
מגישים טרי אפוי, אם כי זה גם קר טוב.