קלח תירס בגריל עם חמאת ליים נטול גלוטן, וצמחוני תוספת. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 312 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן. זה מושלם עבור הרביעי ביולי. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם צ'ילי אנצ' ו, אורגנו, גרידת ליים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הוא זול למדי מתכון לחובבי אוכל אמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 10 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 36%. ציון זה הוא רע למדי. מתכונים דומים: תירס בגריל עם חמאת ליים, קלח תירס בגריל עם חמאת כוסברה וליים, ו תירס בגריל עם חמאת צ'יפוטלה-ליים.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
משרים את התירס במיכל גדול של מים במשך שעה 1. מכינים את הגריל.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
3
שמים את הקלחים הספוגים על הגריל החם ומבשלים 30 עד 40 דקות, הופכים לעתים קרובות. התירס נעשה כשהוא מרגיש רך כשלוחצים עליו.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
בזמן שהתירס צולה מכינים את חמאת הליים: בקערה קטנה מוסיפים את החמאה, גרידת הליים, הכרוויל והמלח והפלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
Chervil
הודו מבושל מגורר (או עוף)
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מערבבים היטב ומורחים על צלחת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
6
מורחים את פרסקו הקסו על צלחת אחרת.
מרכיבים שתצטרך
Queso Fresco
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
7
מוציאים את התירס מהגריל ומקלפים בזהירות את הקליפות (יהיה חם).
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
8
הסר את משי התירס וקשור את הקליפות בקשר כדי שתוכל להחזיק בו כמו ידית.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
9
מגלגלים פנימה את חמאת הליים ואז מגלגלים בפרסקו של קווסו; מפזרים את לשפשף אנצ 'ו צ' ילה.
מרכיבים שתצטרך
Queso Fresco
פלפל צ 'ילי אנצ' ו
הודו מבושל מגורר (או עוף)
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
10 לחמניות לבנות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
10
מניחים על מגש גדול ומגישים מיד.
11
לשפשוף התבלינים: צולים את נתחי האנצ 'ו צ' ילה על אש נמוכה במחבת יבשה עד שהם ריחניים, ומנערים את התבנית כדי שלא יחרכו.