קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות28
מגזין

קליבוט פסיפי מטוגן עם כרישה, פטריות וצדפות

קליבוט פסיפי מטוגן עם כרישה, פטריות וצדפות
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו הליבוט מטוגן עם כרישה, פטריות, צדפות ומולים, הליבוט צרוב במחבת עם כרישה מטוגנת ביין, ו כרישה מטוגנת ופטריות (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים את החמאה על חום בינוני במחבת סאוט ישרה 11 או 12 אינץ ' עם מכסה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את הפטריות והכרישה ומתבלים קלות במלח ופלפל. מבשלים בעדינות, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך אבל לא השחמה, 7 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
3
מוסיפים את המרק, מעלים את החום לגובה בינוני, ומביאים לרתיחה. מתבלים את ההליבוט במלח ופלפל. נסטלו את הדגים וצדפות בין הירקות במחבת. להביא את המרק בחזרה לרתיחה, לכסות בחוזקה, ולהפחית את החום נמוך. מבשלים בעדינות עד הדג הוא רק מבושל דרך ואת הצדפות נפתחו, כ 7 דקות. אם כל הצדפות אינן פתוחות, הסירו את הדגים ואת הצדפות הפתוחות והמשיכו לבשל עד שהצדפות הנותרות ייפתחו, עוד 2 עד 3 דקות. תזרקו את הצדפות שלא נפתחו עד עכשיו.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
הליבוטהליבוט
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מגישים את הדגים בקערות מרק רדודות מחוממות, מעליהן כרישה ופטריות, מוקפים צדפות ומרק, וזרועים פטרוזיליה קצוצה. מגישים הצעות להפוך אותו לארוחה מלאה, מגישים עם סלט בצד ירוק ואורז יסמין מאודה.
מרכיבים שתצטרך
אורז יסמיןאורז יסמין
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוטשמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוט
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
קלוריות
1
480, שומן
2
28, קלוריות שומן
1
250, שומן רווי
2
15, חלבון
3
40, שומן חד רווי
4
7, פחמימות
5
460, כולסטרול
6
125, סיבים
7
צילום: סקוט פיליפס
8
דרג מתכון זה וצפה בסקירות
1
17, שומן רב בלתי רווי
2
5, נתרן

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

הליבוט עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינוט גרי של סקייפול עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
פינוט סקייפול גריס
פינוט סקייפול גריס
קש חיוור בצבע עם הערות של מנגו, פריחת הדר ובננה באף. על החיך תערובת של פירות טרופיים מתגלה לתוך מנדרינה, מנגו, אשכוליות, וטעמי בננה. התווים הטרופיים האלה ממשיכים לאורך הגימור הארוך והמתיש.